Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

AN dobre są. Sam ich używam. Nie wiem czy najlepsze na świecie. Ale ty tu chyba używasz z 4-5 różnych producentów i z 10 różnych nawozów. 

To, ze to jest chronic albo low rider to jedna bajka. Druga jest taka, że ewidentnie źle uprawa poszła. Sam na przestrzeni kilkunastu lat kilka takich złych zaliczyłem to potrafię taką rozpoznać.

Który to jest dzień?

Co to za ziemia?

Jaka powierzchnia boxa?

• Like 3
Opublikowano
49 minut temu, Rysiu napisał(a):

AN dobre są. Sam ich używam. Nie wiem czy najlepsze na świecie. Ale ty tu chyba używasz z 4-5 różnych producentów i z 10 różnych nawozów. 

To, ze to jest chronic albo low rider to jedna bajka. Druga jest taka, że ewidentnie źle uprawa poszła. Sam na przestrzeni kilkunastu lat kilka takich złych zaliczyłem to potrafię taką rozpoznać.

Który to jest dzień?

Co to za ziemia?

Jaka powierzchnia boxa?

Każdy stara się Rysiu mu to wytłumaczyć ale jakoś nie idzie i przecież parę dni temu pisał że to 36dzień to teraz będzie ponad 40dni😅

• Upvote 1
Opublikowano

Wszystko gra ale trzeba powoli zaczać myśleć o Outdor bo to już styczeń na karku.

Planuje z regularnych zrobić własne nasiona i własną roślinę  jutro napiszę co i jak.^^

Od stycznia ma być legalna do 100g na osobę to już będzie lepiej 🙂 

Opublikowano
W dniu 20.12.2025 o 13:48, Macky napisał(a):

Automaty najlepiej naświetlać 20/4 a minimum 18/6.

Tutaj nie chodzi o nasiona, tylko o to jak ty je uprawiasz, jakie mają warunki a tutaj ewidentnie coś bardzo mocno nie gra z twoimi warunkami uprawy. Zobacz sobie tutaj na forum jak wyglądają rośliny po tylu dniach.

Z naświetlaniem 20/4 to nie wiem, bo ja gołym okiem widzę przy 18/6 kiedy rośliny idą spać. Z 1-2 h przed gaszeniem światła one już więdną w oczach. Rano przed lampą już stoją i czekają. Śmieszne to , ale zapewne przyzwyczajenie do 20/4 da podobny efekt. Będą spały krócej :Do

A lampę? Chłop daje na 115% , ja swoje zrobię na 200 🙃

13 godzin temu, Marcel852 napisał(a):

Jak dla mnie najlepszy nawóz jest ten, najlepiej go przyswaja i najlepiej po nim rośnie 

IMG_20251221_193301.thumb.jpg.f214108fa16e56997f8b2e94e8387c04.jpg

Wszystko mineralne z wyjątkiem Planton K

A jaki to nawozy, który się najlepiej przyswaja ? Mój pierwszy nawóz kupiony na Amazon też myślałem że jest dobry. Tu czasem nie leży problem po stronie nawozów, a dawkowaniu nawozów. Możesz mieć platynowe nawozy, a i tak to nic nie pomoże . 

Opublikowano

Temat explodowal 😄

Ten 115% w Twojej lampie to taki turbo guzik, który wypalą lampę szybciej, ale efektów żadnych. Chyba że lampa ma 30 lata to masz tam jakieś wzmocnienie. W obecnych systemach nie istnieje taki turbo guzik. Jestem elektronikiem , serio tu nawet Musk się ze mną zgodzi ! 

Jeśli Tonie się podoba Twoja uprawa, to najważniejsze. Moja pierwsza to była totalna porażka rok temu. Dzięki kilku dobrym duszyczką nauczyłem się to i owo. 

Jeśli rośliny mają 40 dni, to kiedy zbiory ? Automaty to tak max 80 dni , no może 90 nie wiem. Jak to sezonowe, to nic nie boli, zdążą urosnąć. 1 doniczka na kilka roślin, rok temu taki błąd zrobiłem, 3 rośliny razem, późnej jedna była mikrusem, bo się korzeń ujebał. Dosłownie zostało mikro Banzai drzewko lol. Teraz na przesadzenie jest już za późno. Moja roślina w 28 dniu ma już całą 10l wiadro doniczkę w korzeniach ! O to po drugiej stronie (celowo przezroczystą mam, ale oczywiście zasłonięte korzenie od światła ! ). 

Powodzenia Co życzę i powiem co mi kilka miesięcy temu mówili. Poczytaj fotorelacje innych użytkowników, a sma wyciągniesz wnioski. 

• Upvote 1