-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka0 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
No banana fajne pachnie. To mogę powiedzieć. Szyszki też dobre. Zbite. Ja miałem po drodze trochę problemów. W pewnym momencie miałem wrażenie, że przenawożona. Dawałem samą wodę. Potem patrzę, że jednak niedobory P lub K zaczęła pokazywać, no to dałem jej dużo nawozu na kwitnienie. I wtedy ruszyła. Ale ze dwa tygodnie jakby zblokowana była. Kwiaty stanęły w miejscu. Gdyby nie to to bym już miał albo ściętą albo do teraz by bardziej spuchnięta była. Ale i tak wyszła spoko. W święta przetestuję 🙂 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Banana blaze jedną z lepszych odmian od dutch passion piękne to jest 👊💪 -
Gratulacje :) U mnie banana też gotowa 🙂 Jebana za szybko doszła. Powinienem ją dobry tydzień temu ciąć. A e jeszcze flawless finish musiałem tydzień podawać. Wyjdzie 12 tygodni. Ale spokojnie w 10 się wyrabia. -
Za dużo dziwnych nawozów. Cała te energia z żarówy pójdzie na marne. Ziemia też pewnie nic specjalnego. Sadzenie kilku w jednej skrzyni też nie ma większego sensu.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts