Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Niech pierwszy rzuci kamieniem, który nie suszył na szybko ?! Kolo nie wkręcaj mi, że Ty nigdy nie suszyles świeżo ściętej. Wyskakujesz tu z morałami i jakimś ego roślin, stary znasz moją sytuację. Cieszyć oko , jak oko cieszy uprawa wyrzucana do kosza? Bekę mam, serio 😄 od miesiąca pisze w tym temacie, że nie mam czasu na tą uprawę, może Twoje umiejętności czytania zawodzą ? Haha 😂 😂 

Odechciewa się wchodzić i dodawać wgl jakieś posty wgl. Na szczęście coraz mniej czasu mam na bzdury, może i pomocny byłeś, ale spójrz czasem na swój chaos , ile masz już tych upraw? A ile poszło do kosza? Ja mam poniekąd chaos, ale go ogarnaim . 

Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBp napisał(a):

Niech pierwszy rzuci kamieniem, który nie suszył na szybko ?! Kolo nie wkręcaj mi, że Ty nigdy nie suszyles świeżo ściętej. Wyskakujesz tu z morałami i jakimś ego roślin, stary znasz moją sytuację. Cieszyć oko , jak oko cieszy uprawa wyrzucana do kosza? Bekę mam, serio 😄 od miesiąca pisze w tym temacie, że nie mam czasu na tą uprawę, może Twoje umiejętności czytania zawodzą ? Haha 😂 😂 

Odechciewa się wchodzić i dodawać wgl jakieś posty wgl. Na szczęście coraz mniej czasu mam na bzdury, może i pomocny byłeś, ale spójrz czasem na swój chaos , ile masz już tych upraw? A ile poszło do kosza? Ja mam poniekąd chaos, ale go ogarnaim . 

Facet to akurat pisalem nie do ciebie a po drugie to jeszcze trzy miesiące temu wypisywaliscie o każdą plamkę na liściach. Bele to ja mam jak w trzy miesiące zrobiliście się specjalistami w uprawach i teraz zakupem że pomagałem komu kolwiek z was. A to że masz rośliny zajechanie jak Hama pięty to fakt nie moja sprawa i więcej się nie pytajcie o porady żegnam ozięble. I wolę uprawę po błędzie wyjebać do śmieci jak palić frana że uprawa idzie zajebiście. I chyba zapomniałeś jak prosiłeś o pomoc to przypomnij sobie pierwsze uprawy i żeby nie ja to huj byś zebrał. Tak że żegnam 

I bekę to ja mam ale z was🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

I jeszcze jedno, zobacz na te swoje hababazie i zobacz na moje rośliny. Nic dodać nic ująć specjaliści od upraw a pojęcia nie macie co robicie to jest beka🤣🤣🤣 i beką jest to że mimo tylu dostępnych info w internecie nie potraficie ich wykorzystać.🤣🤣🤣🤣🤣 

Opublikowano

Kolo serio ? Jesteś znawcą na forum a własnych roślin nie ogarniasz ! Pisałem Ci PW i znasz moją sytuację, a robisz z sebie alfę I omegę , beka z ciebie Stary serio. 3 miesiące temu się uczyłem i żadnej książki nie przeczytałem na temat upraw. Trąbie od 3 stron , że to jest nieudana partia. 

Nie chcę mi się teraz czasu marnować, aby wyliczyć ile roślin i upraw od 6 miesięcy wyrzuciłeś . Taki znawca 😉

Także żegnam ozięble serio 😉 znawca od MJ , ale jakoś efekty mierne. Ogarnij chaos, może coś zacznie się układać. 

Gdyby nie ja ... I tu się zatrzymam . Honoru chłopie nie masz.  Przemyśl swoje nabuzowane Ego, bo prócz tego MJ jesteś maleńki chłopcze. Sprawdź ile tematów upraw dałeś, ile Ci nie wyszło bo musisz wszystko na raz, a suma summarum jakoś nic nie widać. 

Znawcy? Rozszerzyłem swoje umiejętności , aby unikać takich ludzi Kolo 😄 I uwierz mi, nie robię z siebie specjalisty, a czytać to trzeba umieć że zrozumieniem. Chyba zrozumiesz ? 

ChatGPT Image 29 sty 2026, 14_17_03.png

Opublikowano

Czekam w Berlinie 

Teraz, Macky napisał(a):

Panowie spokojnie :peace:

Ja jestem spokojny ale to jest właśnie pomoc nawet nie wiedział co uprawia a teraz 🤣🤣🤣🤣

I widzę jak się rozwijasz że nawet plonu nie potrafisz zważyć.  elo

• Haha 1
Opublikowano

Nie pograzaj się chłopcze. Czekaj w Berlinie , ja czekam do piątku na kasę. Ile to już od września minęło? Wiesz co się z takimi robi nawet za 1 € znasz zasady, a zgrywasz ura bura 😉

Opublikowano

Za sprzęt który dostałeś jesteś mi jeszcze siano mi wisisz pajacu i zwykła parowa jesteś i najpierwej prosisz o pomoc skomlesz i tak dalej ja ci pomagam i za grosze sprzęt wysypem a ty mnie psami parowo straszysz

Screenshot_2026-02-02-15-52-43-750_com.whatsapp.jpg

I czekam bo nie mam jak ci przelać a osobiście chcę ci podziękować. Zapraszam 

A jak chcesz więcej zdjęć jak odpisujesz jak zerujesz i za co budujesz tą swoją stronę to też mogę wysłać.elo parówko