Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
Godzinę temu, kolober napisał(a):

Dokładnie przelana i przenawożona, odstaw grow i jak zobaczysz że następne liście wychodzą normalnie już bez podpalonych końcówek to daj jej max pół zalecanej dawki tak jak kolega napisał i rozstaw je niech dobrze przeschną donice bo przelana też jest. I jak one mają sześć tygodni to małe są strasznie 😅🤔

Odstawię  i zdam raport 😄 , nie 6 tygodni, mała na zdjęciu z termometrem ma 2 tyg, duza z opadnietymi liscmi ma 4 tyg i kilka dni. 

Opublikowano

Dalej są małe zobacz moje a mają 4 tydzień 

Przelałeś ją ewidentnie i dlatego taka mała też zrobiłem ten błąd na początku i wyjebałem te rośliny i zacząłem z nowymi szkoda czasu na to 

• Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, szczurek10 napisał(a):

Dalej są małe zobacz moje a mają 4 tydzień 

Przelałeś ją ewidentnie i dlatego taka mała też zrobiłem ten błąd na początku i wyjebałem te rośliny i zacząłem z nowymi szkoda czasu na to 

Hehehe to zaskoczylem😅🤣 ale to nie zmienia faktu że szczurek na rację ma rację 😅 przy automatach to nic dobrego nie wróży 

Opublikowano

Mała ma szansę jak jej nie będzie przelewał ale ta starsza jest dosyć sporo zacofana i kokosów nie będzie 😉😁😅

5 godzin temu, Limonen napisał(a):

Odstawię  i zdam raport 😄 , nie 6 tygodni, mała na zdjęciu z termometrem ma 2 tyg, duza z opadnietymi liscmi ma 4 tyg i kilka dni. 

Ile dajesz im wody i jak często?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bestia_86 napisał(a):

One jeszcze wyjdą na ludzi 😁 zobaczycie 😅

Dajcie im szansę 😁

Mam nadzieje, obecnie przerwałem dużej podlewanie, małej ogranicze troche dawkę, i zacznę podlewać systemem jak mi pisaliście wczesniej, co dwa dni 200ml i stopniowo zwiekszać. 

A co z tym Bio bizz biogrow - stosować dalej ? tylko pół dawki producenta co dwa dni, tak? 

4 godziny temu, kolober napisał(a):

Ta dwa tygodnie jeszcze jest ok ale ta co ma 4 to porażka i uważaj żeby nie przelać tej małej bo to samo będzie 

Weźcie nie straszcie, jak nie chuowe pestki mam to przelewam :((((

Opublikowano

Weź je najpierw dobrze przesusz i sprawdź w ręku ile waży donica i powinna być bardzo lekka jak używasz ziemi typu biobizz Light Mix i jak podlejesz ja 200ml to zobacz ile waży po podlaniu. Na bank będzie różnica i jak przeschną i będą znów lekkie to podlewasz np 500ml. I najpierw to samo ważysz w ręku podlewasz i tak w kółko aż w końcu dojdziesz do takiej sprawy że już sam będziesz wiedział kiedy podlewać po wyglądzie roślin. Z nich da się wszystko dosłownie wyczytać,po tym jak układają liście i tak dalej tak że spokojnie i efekty z uprawy na uprawę będą lepsze. A i to nie jest tak że np.200ml co dwa dni bo rośliny reagują każda inaczej i może podlewanie ci się rozjechać. Dlatego że jedna wypije w jeden dzień 2l a druga będzie to pić trzy dni, dlatego musisz patrzeć na potrzeby roślin 😉👍