-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC0 comments
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Mlody · Opublikowano
Dzień 19 Siema wczoraj było lst wydaje mi się że panny dość dobrze zareagowały podlałem tak jak pisałem wczoraj po 300 ml + nawozy jak post wyżej . Pozdro 👌 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Witam. Trochę wody upłynęło. Finalnie wyszło z tego wszystkiego około 220g. Ie licząc tego co poszło na testowanie i tego co w zamrażalniku wylądowało. Tak szacunkowo 270-280 g Zrobiłem test w growshopie. Wyszło nieźle Runz 20% Scherbet 16% -
Przez Eolenis · Opublikowano
No niestety projekt padł przez przerwę świąteczna. Wirv zamykamy. Zdjęcia są po 6 tygodniach... Sa 2 tygodnie bez wody i dalej rosną. Żal wywalać ale co zrobic. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
To złudzenie, czy są jasne? -
Przez kolober · Opublikowano
Wczoraj dziewczyny dostały po 3l wody z dodatkiem nawozów i suplementów. Calmagu daje tylko po pół mili co drugie podlewanie dlatego że moja woda w kranie ma EC 0,800 i tak naprawdę to mogę go pominąć. Ale wolę profilaktycznie podać korekcyjna dawkę jak później walczyć z niedoborem 💪👍 Warunki na tą chwilę to RH50%-55%, 25°-26° stopni. Grow 1ml/l Bloom 1ml/l Fulvic 2ml/l Silicate 0,4g/l Bloom Booster 3ml/l CalMag 0,5ml/l
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts