2x lemon haze 1x power lsd 1x critical russian(chyba😅) małe 3x express gelato 1x fast haze box 2x1m lampa lumatek artus 200w led
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Ja w swoje aktualne 3 donice 11 litrów, gdy weszły w stretch w temp do 20 - 26C. Po trzech dniach musiałem przelać aż 15 litroma wody. A potem szło tak o dobre 10 litrów co 2 - 2.5 dnia. I nic im się nie dzieje. Twoje wydają się wchodzić w stretch. 1 Litr wody w strechu to w mojejj opini za mało jeszcze jak co trzy dni. Teraz jak lampa mi je przypaliła to też się długo podnoszą z tymi odbarwieniami. Po tygodniu jeszcze trochę widać, a oklapnięte miałeś tak samo jak i ja. Ja zalałem nastepnego dnia były już sztywne, ale kolejnego dnia już miały tak sucho że 10 litów trzeba było kolejne hehe. Też teraz myślę, że jak tak podlewałeś mało to ziemia się nigdy dobrze nie miała okazji napić a co za tym idzie kożenie dobrze rozwinąć, co daje zachamowanie rozwoju i sklapłe liscie. Ale to tylko teoria, do potwierdzenia jak ci zacznie odrzucać liscie poprzez zółkniecie z dołu. @kolober to się robi zamknięty jak się ma regulator a nie torebkę drożdzy 😄 A i nie doczytałem ty masz "Swiatlo 4/20" 4 godziny świecisz ? Czy 20? I może daj im odpocząć dłużej zmienić na 18/6 ale niech ktoś potwierdzi czy można to teraz zrobić aby nie zastresować. Zmierz sobie te lumeny lub ppfd bo ja wciaż z tyłu głowy mam stres świetlny. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Po 38 minutach stała. Nie wiem co sie stało 😁😄 -
Przez fredom18 · Opublikowano
podlewalem 2x w tygodniu po litrze. co do wody to chyba kushsensei ma racje lekkie byly doniczki tylko przy tych poskręcanych. Wydaje mi sie ze przy reszcie woda byla ale do polowy donicy a spód suchy. dam znac za 2dni moze bedzie ok. -
Przez kolober · Opublikowano
To nie jest wina co² i jak używasz nawozów biobizz to odostana woda z kranu na 24h i bez żadnej regulacji pH !!! Tam nie regulujesz pH bo to robią microorganizmy a pH dawn może je zabijać chociaż Biobizz pisze że niby jego pH tego nie robi to i tak zalecany jest brak korekty ph. I jestem prawie pewien że one są przelane!!! Opisz jak możesz jak często je podlewasz ,ile wody dajesz i czy czekasz jak doniczki zrobią się leciutkie i dobrze przeschną? -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Siemanko mam pytanko 😂🤣😅 jedna roslina zaczęła opadac na 2h przed wylaczeniem lamp. Nic nie zmieniałem.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts