Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
6 godzin temu, kolober napisał(a):

Wielkie te grzyby i ciekawe ile gram trzeba zjeść żeby coś porobiło? Bo z tego co pisałeś to gięta komuś wcisnąłeś i nic mu nie było tak?

Dokładnie, ale może nie do końca był wyszydzony, bo był wielkości dużego paznokcia, a wysuszył się jeden tak fajnie i jest o wiele większy, więc myślę że może woda.

Ogólnie króliczek jest bardzo chętny spróbować jeszcze raz i za niedługo będę się z nim widział, więc wtedy spróbujemy tego ładnie wysuszonego.

IMG_20251105_185919.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 5.11.2025 o 19:19, kolober napisał(a):

Nie no jak masz testera to tylko panie 😉 i daj znać jestem ciekaw czy porobi króliczka 🤔😉

@kolober

Znalazłem 3 króliczki i ogólnie efekty pozytywne. Dwóch z nich zjadło jedynkę i mówili że było idealnie, bez jakiś halun tylko przyjemne myśli. Jeden z nich miał ból brzucha przez godzinę, ale myślę że mogło to być związane z tym że zjadł całego trzona zamiast rozdrobnić.

Trzeci króliczek był tak napalony że wypił 3 piwa, potem zjadł dwójkę i jeszcze sępił o połówkę, ale mu nie dałem. Na końcu jeszcze przepił ćwiartką smakowej pomimo że mówiłem że kapelusze nie lubią się z % i gdy zaczęło mi wchodził to chłopa 3 razy darło na pawia. Ogólnie to miał konkretną jazdę pomimo bez halunów, bo mówił że się czuł jakby umarł. Takie uczucie miał, ale myślę że rzyganie go wymęczyło, bo to był ten typ człowieka że jakbym miał trawę i białe to by jeszcze by to zajebał...

Także myślę że jedynka tak fajnie jest, a sam zacznę od połówki tylko troszkę zregeneruję sobie żołądek, bo znowu choroba się odzywa i stan zapalny, a kapelusze surowe jednak ciężkostrawne.

Tak po za tym to czekam na 4 rzut. Szczerze chyba nie będzie, bo nawet bag nie paruje. Jedynie to pozbieram w wolnej chwili te pół cm mikrusy co zostawiłem z poprzedniego rzutu.