Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

No nie wiem ile w tym momencie to wróżenie z fusów tak każda blokada każde opóźnienie finalnie ma wpływ na plon tym bardziej u automatów. Ale też nie jest powiedziane że stracisz dużo ale wiem że mechanik powinien dostać w pysk za te numery🤬 ale też zobacz czy on nie napisał ci żeby zacząć podawać to od czwartego tygodnia ale fazy flo. Bo to jeszcze w miarę miało by jakiś sens dlatego że właśnie wtedy zaczyna się zwiększać zapotrzebowanie na fosfor i potas. Ale szczerze z tego co ja wiem to można jakoś je mieszać ale musisz być świadom jak to działa i żeby dobrać odpowiednie dawki. A do tego ja z zasady wiem żeby nie mieszać organiki z mineralnymi bo robi się właśnie bomba nawozowa i pali rośliny. A poza tym możliwe że będzie szkodzić microorganizmą a nie przepalone nawozy zmienia się w dole Mineralne i do tego rozwala ci pH w glebie i po blokuje system korzeniowy i wtedy sobie narobisz lipy. Zostań tylko przy tym Biobizz ewentualnie możesz dodać booster ale do organicznych organiczny😅😉 i na twoim miejscu pojedź na samym biobizz i najpierw naucz się uprawy a później będziesz kombinował jak już wszystko zrozumiesz 

Opublikowano (edytowane)

Kurde nie pamiętam już od kiedy on pisał dokładnie no nieważne do mnie należała decyzja czy podaje czy nie najbardziej wkurwia mnie to że światło kosztuje , tak to bym to wyjebał zaraz i nowe wsadził 😂

Edytowane przez Mlody221293