Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Może przez ten kwasek. Podlewaj na razie samą wodą. Tak od 10-14 dnia nawozy można podawać. Ja tak zazwyczaj robię. Unikam różnych kwasków i innych produktów typu ph down lub ph up.

Opublikowano (edytowane)

Ja myślę że to jest coś z genetyką tej rośliny dlatego że piszę razem z młodym od początku i skoro inne idą dobrze i tylko ta jedna świruje a mają jednakowe warunki to bardziej wskazuje na roślinę jak na podłoże czy podlewanie. I raczej to nie wina kwasku bo w pH minus też jest dodawany nawet w biobizzie 😅 

Edytowane przez kolober
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam rzuci ktoś okiem na dawki nawozów jakie podaje ? Poniżej wrzucam plik aktualnie chwasty wyglądają tak moc lampy 90% wysokość od najwyższego szczytu 34 cm -zastanawiam się czy nie podnieść 3-4 cm ,  wilgotność dzień 52%-50% noc koło 58-60 wyciąg dzień 56% noc 45% ta po lewej słabo idzie od początku , liście oklapłe bo podlana mają 5tygodni  odmiany to jealousy auto , zauważyłem jeszcze delikatnie żółte rozjaśnione  końcówki liści @RysiuIMG_3416.thumb.jpeg.bac5b17b206ae7525e7cf9b724dcae74.jpeg

plan_nawozenia_biobizz_bloombastic.docx

Edytowane przez Mlody221293
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dobrze wyglądają. Po lst nie ma co się gigantów spodziewać. Lekko żółte końcówki liści to mi się prawie zawsze zdarzają. Nie ma co się tym przejmować. Dobrze idzie. Dawkuj jak w tabelce. Może trochę mniejsze dawki. I nie przy każym podlewaniu. Raz woda, raz nawozy. To pierwsza uprawa to bardziej jako naukę bym potraktował. Nawet pierwszych kilka upraw.

Edytowane przez Rysiu
Opublikowano (edytowane)

No i ogólnie jeszcze jedna wtopa bo jak sypalem ziemię to jej nie „ubilem” i ziemia w ciul siadła Dosypalem trochę z góry ziemi tak żeby było więcej nie wiem czy to po może zaszkodzi , zobaczmy. Korzenie już i tak chyba są rozwinięte w tym momencie i jeszcze jedno pytanie od kiedy przestać lać całkowicie nawozy ?? @Rysiu

Edytowane przez Mlody221293