Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, wydaje mi się , że do tej dziewczyny zrobię osobna relacje. 

Nasionko Cosmic Noodles . Gleba jak przy White Widow, 72l mamy , więc starczy. 

Namiot będzie 40x40x120 , lampa moja obecna , parametry zakłamane na niej są mega 😮 ale na mały namiot i 1 roślinkę powinny wystarczyć. 

Nawozy puszczę tu tak samo jak przy 3x White Widow, Biobizz starterpack. Ogólnie będą rosły w tym samym stadium, ale inny namiot i rodzaj. 

Wyciągów brak, zapach zostaje 😉 ale w środek poleci jakoś wentylator. 

IMG_20250828_142917.jpg

Screenshot_2025-07-16-15-30-52-502_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Screenshot_2025-08-24-20-12-41-642_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Opublikowano

22.08 wylądowała na waciki, 24.08 wylądowała w ziemi, ale wpierw mały kubeczek od loda hehe. Zdjęć nie mam, bo wstępnie miała to być kumpla roślinka. Ale ostatnio wchłaniam sporo wiedzy, więc będę też kumplowi pomagał i ja będę relacje prowadził. 

Fotka z 27.08, do większego kubeczka poszła 28.08 . Od razu zaczęła pokazywać życie. No i fotka obecnie, dzisiaj uzupełniłem glebę w kubeczkach . 

Podlewam tylko wodą, kalibracja miernika pH będzie we wtorek niestety. Higrometr też 😄

Screenshot_2025-08-31-09-11-58-454_com.miui.gallery.jpg

IMG_20250831_090955.jpg

• Like 1