-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo420 Wczoraj robiłem topping ostatniej Blue Cookies i ją postanowiłem poprowadzić w starym stylu mainlining Nugbucketsa. W ten sposób będę mógł porównać dwa style oldschool i newscool🔥 Wstawiam link do filmu z tego treningu i pokazuje czym się różni a efektu końcowego sam jestem ciekaw 🤔😉😁. Dlatego że raz już prowadziłem tak rośliny co z resztą pisałem wcześniej ale wtedy popełniłem parę podstawowych błędów. I myślę że doświadczenie które wtedy zdobyłem pozwoli osiągnąć o wiele lepsze rezultaty 😉 a teraz link i zdjęcia: -
Siema 👊 Dzisiaj jest drugi dzień ósmego tygodnia od flipa czyli drugi dzień szóstego tygodnia właściwego kwitnienia. I jest pięknie 😉💪 Skunki z dnia na dzień nabierają wyraźnie masy i żywicy a California od kąd zacząłem podawać wodę demirelizowaną wyraźnie przyspieszyła. Zaczęła produkować żywicę na tych dużych liściach wiatrakowych a do tego pachnie niesamowicie pomarańczą imandarynkami 😁🥰 ale wyraźnie będzie musiała dłużej postać w namiocie. -
Siema 👊 a nawilżacz który zamówiłeś ma możliwości podłączenia pod GGS-a? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Napisałem pv @youngrover -
Przez youngrover · Opublikowano
Tak, niestety. Podjąłem decyzje o zakończeniu tego growa, szkoda mi troche czasu jak raczej i tak nic z tego nie będzie. Daje je wszystkie na balkon, zobaczymy co się wydarzy, w najgorszym wypadku nie będzie nic. Zamówiłem 2 nowe automaty i lepszy nawilżacz, żeby nie popełnić tego samego błędu i w przyszłym tygodniu lecimy z nowym grow logiem. Do tego czasu zostawiam je w namiocie i później out 😄 Tym razem chce dać donice 12L i chce spróbować nawozy od TA Terra aquatica po poleceniach od @kolober. Widziałem @szczurek10, że też lecisz z automatami. Masz może jakieś rady na początek :D?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts