Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam👋 dzisiaj nastąpił wiekopomny dzień i został przeprowadzony pierwszy topping zarówno mój jak i roślinek i wychodzi na to że straciliśmy razem ja już nie jestem prawiczkiem a one dziewicami 😅🤣🤣🤣🤣  I teraz tak Royal Skywalker 3 musi zaczekać jeszcze jakieś 2 do 3 dni żeby dobrze ukształtował się stożek wzrostu nad piątym piętrem ,a Sundea Driver niestety po utracie liścienia na starcie jest dość dużo opóźniona i u niej nie wiem czy w ogóle będę coś robić. I jeżeli już to może jeden raz maks dwa ale wątpię dlatego że ona i tak zostanie w dolniczce 3,5l na solo cup chelleng. A udało mi się zrobić topping na pozostałych i ja nie używam do tego żadnych nożyczek sekatorów skalpeli i innych rzeczy tego typu, ja odsłaniam stożek wzrostu i naginam go do tego momentu aż sam pęknie. Trzeba to robić oczywiście z wyczuciem i delikatnie żeby nie uszkodzić niepotrzebnie rośliny ale w brew pozorom jest to bardzo proste. I przy toppingu Skywalker 3 nagram szybko jak to wygląda bo teraz nagrałem ale na wszystkich i znów za długi film i nie można go wrzucić. To wstawiam zdjęcia i tak wyglądają teraz😉

IMG_20250705_183620.jpg

IMG_20250705_183652.jpg

IMG_20250705_183716.jpg

IMG_20250705_183705.jpg

IMG_20250705_183638.jpg

IMG_20250705_184022.jpg

IMG_20250705_183631.jpg

IMG_20250705_183720.jpg

• Upvote 1