Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 22 Października 2025 Autor Opublikowano 22 Października 2025 2 godziny temu, Bestia_86 napisał(a): Masz rację grzyb ale skojarzyło mi się z latającymi cholerstwami i przypomniałem sobie że zawszę daję lep, który robi świetną robotę.. Czekam aż pestki wykiełkują i leci następna 😁 Ale mi teraz się z przędziorkiem pomyliło 😅 kurde bo tyle tego dziadostwa poluje na nasze kochane roślinki że idzie się pogubić😅😉 Cytuj
Bestia_86 Opublikowano 22 Października 2025 Opublikowano 22 Października 2025 Jak zawieszam żółty lep ten co się tak rozwija z tej okrągłej tuby, to na koniec uprawy jest obwieszony jak choinka 🤭🤭 Nie wiem skąd te dziadostwo się bierze, ale jest tego mnóstwo przez cały okres 🙆 Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 A najlepsze że ogólnie tego nie widać żeby w ogóle coś tam było 😅 Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 Siema 👊 dzisiejsze trichomy Skywalkera i Sundea Driver wyglądają tak: 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Ładne 🙂 coraz bliżej. Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 24 Października 2025 Autor Opublikowano 24 Października 2025 No i wpadły pod kosę 😅 😉😜 i se wiszą👍💪 1 Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 26 Października 2025 Autor Opublikowano 26 Października 2025 Dalej suszymy😁😉💪 2 Cytuj
Robsonek Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Siemanko noooo takie coś to można oglądać he he😁. I pytanko co to zolciutkie końcówki a później normalnieja każda Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 28 Października 2025 Autor Opublikowano 28 Października 2025 To jest kumpel od nawożenia tak okazują że są nabite nawozami pod korek i musisz uważać zwłaszcza na azot żeby ich nie przekarmić bo je po palisz. I wróć uwagę na nowe liście które wychodzą są cieniutkie i wyglądają jak szpony i to jest tak zwany clawing i też od azotu. Najlepiej w takich momentach jak karmisz podać pół dawki nawozy typu grow i obserwować i jak wrócą do normy to wrócić do pełnego nawożenia albo stosować ⅔ zalecane dawki nawozow Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 31 Października 2025 Autor Opublikowano 31 Października 2025 No i mamy to 👊😉 Bubblegum xl 135,57g z popcornem Sundea Driver 98.08g bez popcornu bo wcześniej ogoliłem Skywalker 117,49g z popcornem Myślę że całkiem nieźle jak na to że dwie hermy zdążyły je lekko zapylić 😅🤬 No i przez te dwie hermy też jestem w plecy około 200g, ale nikt nie mówił że będzie łatwo 😉. Świruje😜 bo uprawa to sama przyjemność tylko takie sytuacje trochę w k......ą😉 i temat oficjalnie uznane za zamknięty 💪😎👍 Cytuj
Recommended Posts