Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Tak że jak zobaczycie takie liście u siebie to się nie czajcie tylko róbcie obfite płukanie bo jeżeli nie wypłukanie nadmiaru nawozów i zostawicie roślinę sama sobie to bądźcie pewni że ona umrze 😅😟

Opublikowano

Siemanko👊 muszę przyznać że dziewczyny radzą sobie na moje oko całkiem dobrze. I nawet nieszczęsna Sundea Driver dogoniła resztę a nawet wydaje mi się że chyba przerosła i musi mieć silne geny skoro tak dostała po dupie a dalej leci do przodu i zasłużyła na to żeby ją zostawić. Tylko teraz będę miał dylemat bo jeżeli resta nie podgonić tych dwóch Skywalker 1 i 2 to albo będę musiał położyć coś pod donice tych mniejszych ale bardziej prawdopodobne jest to że te większe zostaną przycięte.😉 Ale to się jeszcze okażę za parę dni a na dzień dzisiejszy to wczoraj lekko je przelałem😉 a to dlatego że musiałem zwiększyć im ilość podawanej wody i za szybko podałem bo o połowę czyli z 500ml na 1 litr a mogłem dać spokojnie 800 ml i nic by się nie stało. Po prostu jak dawałem im 500ml to praktycznie musiałem codziennie podlewać to zwiększyłem ale mało rozsądnie. Za parę dni dojdą do siebie bo na szczęście to nie automaty 😉 i to pozwoli reszcie lekko je podgonić 😁

IMG_20250724_201823.jpg

IMG_20250724_201815.jpg

IMG_20250724_201807.jpg

IMG_20250724_201801.jpg

IMG_20250724_201722.jpg

IMG_20250724_201713.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, Rysiu napisał(a):

Ładne sałaty. To auto czy zwykłe bo już nie kojarzę? Chyba dawka azotu by im się przydała.

Fotopedrie i właśnie czekam na to aż duża szafa się zwolni i lecą pod siatkę. Cztery lecą do dużego dwie do małego a jasna albo do kosza albo zostanie w takiej doniczce i tak dla zabawy zobaczę co z tego wyjdzie😉