-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Vexx2 · Opublikowano
Dziękuję jak możesz przenieś to tam co napisałem -
Przez Macky · Opublikowano
Zgodnie z twoją prośbą temat odblokowałem i przeniosłem z archiwum do innego działu. -
Przez Rysiu · Opublikowano
To co spleśniałe to bym odcinał. Żeby dalejsię nie przeniosło. -
Przez Vexx2 · Opublikowano
Nie pamiętam loginu i hasła założyłem nowy. z Macią z którą poznałem się tu na forum w 2009 roku wziąłem rozwód 2 lata temu oczywiście odjebalem i to bardzo. Wszystko moja wina. Zajebista kobieta, najlepsza na świecie i bardzo mi jej brakuje. Ja się nie udzielałem od lat już nie uprawiam a jarałem też dobre kilka lat temu. Mam nowe życie i dziecko które bardzo chciałem a z Macią nie wychodziło. Tak mi się popierdolilo w czerepie że teraz psychotropy wchodzą aby jakoś wiązać koniec z końcem. Jak Macia kiedyś to przeczyta chcę żeby wiedziała że zawsze ją będę kochał ale życie toczy się dalej przynajmniej do śmierci. Zawsze będzie tą jedyną. Pozdrawiam całą społeczność. -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Na ten moment robię odwar z cynamonu 1:20 gotowany 20 min i po ostygnięciu połącze z nawozem z drożdży nierozcieńczonym w proporcjach 1:1 i dodam 5 kropki olejku herbacianego i 5 kropki olejku cynamonowego, bo wyczytałem że działają przeciwgrzybiczo. Też teraz w miejsce tej pleśni 5 kroplo olejku eterycznego anyżowego, który sam wydestylowałem i miałem pod ręką.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts