-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
No ja na popcornie spędziłem w ciul czasu. Na haszyszu mówili żebym zbadał sobie lampę, może ktoś coś rozwinie temat czy to dobra lampa do polecenia bo w sumie są osoby co mnie na pw o to pytają 😄 A ja na to nie wim ale pod lampą rosną 😄 PPFD: - Górne topy, pod lampą 730 µum/m2/s - Dolna linia topów nie zacienione, pod lampą 230 µum/m2/s - Dolna linia topów zacienione i nieco niżej, pod lampą 21 µum/m2/s Lux: - Górne topy, pod lampą 50 000 lux (chyba przekroczone max urządzenia sie cos pojawiło) - Dolna linia topów nie zacienione, pod lampą 140 000 lux - Dolna linia topów zacienione i nieco niżej, pod lampą 2100 lux DLI: - Górne topy, pod lampą 47.3 mol/m2/d - Dolna linia topów nie zacienione, pod lampą 13 mol/m2/d - Dolna linia topów zacienione i nieco niżej, pod lampą 1,9 mol/m2/d -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Box 90*90*180 , lampa z Amazona 🤣 nie mam wentylatorów ani filtrów, nie muszę się z tym ukrywać. Znaczy mam wentylator domowy wrzucony do boxa aby powietrze krążyło. Dodaje nawozy ze zdjęcia , dostałem od kumpla niedawno. Ale z kumplem zainwestujemy w co trzeba odnośnie nawozów. Do tych kwitnących dawałem Veganic 5-2-2 i 2-2-4 Calmag . Teraz daje Vegan 1-4-4 I te Boostery + Calmag. Fotki tych 2 młodych mam z 23 lipca bez kwitnienia, z 2go sierpnia coś się pokazuje jak widać. Z 18 to już sporo jest. Wrzucę też aktualne jak to wygląda z bliska. Z tamtą dziwną rozpiszę się Nast razem. -
Przez kolober · Opublikowano
Bo Siemasz kumpel, kurczę one tak ci wyjebały że masakra i roboty bedzsz trochę mieć żeby to ogarnąć. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Kilka zdjęć macro trichomów dziś zrobiłem. Zauważyłęm, że mniej piją wody dużo mniej. A topy mocno już grubsze zaczeły wysychać. Podlałem jeszcze overdrive + bud candy + bloom. Coś koło wtorku planuje dac samego overdrive i potem flush ale dzis zrobiłęm kilka fotek i dziwnie to wyglada zwłaszcza włochata. -
Przez Rysiu · Opublikowano
No byczku, wygląda to bardzo ładnie 🙂
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts