Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Siema słuchaj masz tam straszny gąszcz,weź obetnij wszystkie liście i te młode pędy czyli odrosty na dole i tak do 25-30% do góry. I z góry wszystkie liście które zasłaniają szczyty  nawet te duże a przede wszystkim bo zasłaniają szczyty i nie równo dojdą. Staraj się zarobić coś takiego jak ta u mnie na relacji co kwitnie i jak będziesz to robił to zrób to na dwa albo trzy razy. Robisz jedną sesje tą od dołu bo tam jest naj mniej do obcinania i robisz trzy cztery dni przerwy i później zaczynasz przerzadzać górę 👍 a te dolne odrosty niepotrzebnie zabierają energie😉 i ja dzisiaj teraz robiłem fryzjerka i zaraz wstawię frotki.👊🫵😁 pozdrawiam

Opublikowano

Kurcze zapodaj nazwę relacji bo widzę masz sporo tematów. A ja naprawdę to pierwszy raz gdzie takie duże strzeliło i drugie w życiu całym moim 😄 Może to głupie ale możesz mi tak ooo narysować w paincie o których mówisz bo naprawdę nie chce nic popsuć. Rzecz jasna na tych co wrzuciłem 😛

Opublikowano
2 godziny temu, KushSensei napisał(a):

Kurcze zapodaj nazwę relacji bo widzę masz sporo tematów. A ja naprawdę to pierwszy raz gdzie takie duże strzeliło i drugie w życiu całym moim 😄 Może to głupie ale możesz mi tak ooo narysować w paincie o których mówisz bo naprawdę nie chce nic popsuć. Rzecz jasna na tych co wrzuciłem 😛

Stary to bym musiał pomazać całe zdiecia bo tam musisz w sumie wszędzie to zrobić zobacz tą relacje akurat wczoraj goliłem swoje zaraz przed tym jak wysłałem ci pierwszą wiadomość 😉 a relacja tak jak wyżej napisałem: Pierwsza i nie ostatnia uprawa od Royal Queen Seeds 

IMG_20250622_205818.jpg

Opublikowano

No zajebiście wyglądają 🙂 Nie widać żadnyc niedoborów. Może troszkę za dużo azotu. Sprawiają wrażenie takic ciemno zielonych. Przydałoby się coś na kwitnienie. Np. big bud od advanced nutrients i overrive pod sam koniec. 

• Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, Rysiu napisał(a):

No zajebiście wyglądają 🙂 Nie widać żadnyc niedoborów. Może troszkę za dużo azotu. Sprawiają wrażenie takic ciemno zielonych. Przydałoby się coś na kwitnienie. Np. big bud od advanced nutrients i overrive pod sam koniec. 

Rysiu to było do mnie czy do kumpla?😅

Opublikowano

Okej dziś znów było trochę luźnych liści na dole oraz trochę bladych, dodatkowo też kilka zdrowych wyciołem, oto efekty dalej się obrywać bałem, ale liczę na dalsze rady. Część liści z jakiegoś powodu zaczeła "szukać" światła ku dołowi znaczy wywineły się w dół i rosną w dół nie rozumiem tego.

@Rysiu Zastanawiam się ile im dni zostało gpt mówi, że około kolejne 40 dni 😛
Big Bud jest w wersji coco ale to chyba mówisz o tej zwykłej wersji? Daj znać szybko ponieważ, chcę szybciutko, zamówić, zestawu zostałoi mi bardzo mało już około 15-20% opakowania. Pytanie czy zamawiać je bo nie wiem czy łączyć je też z Big BUD. Możesz mi napisać jak teraz nawozić?
A taki zestawik bym sobie jeszcze domówił 500ml.
Advanced Nutrients Grow
Advanced Nutrients Bloom
Advanced Nutrients Micro
Advanced Nutrients BigBud
Advanced Nutrients OverDrive

Ps. Ten brązowy też tak macie że nie możecie tego nalać bo się rozlewa jakoś tak się przykleja do scianek i spływa przez co sporo się rozlewa?

Jak myślicie będzie to się wiło jeszcze w górę? Strasznie to duże się robi i duża robi się dysproporcja dwie z lewej są znacznie wyższe mają 25 cm do lampy a mniejsze z prawej mają 35 cm do lampy. Co mnie martwi to że mam jeszcze z 10 może max 15 cm zapasu na podniesienie lampy.

Dodatkowo zaczeło pić mocno wodę, podlewałem dosłownie wczoraj i przedwczoraj (więcej) a dziś ziemia z wierzchu już sucha.

Co do zamówienia:
pol_pl_Advanced-Nutrients-Big-Bud-stymulator-kwitnienia-1770_1.webp
pol_pl_Advanced-Nutrients-Overdrive-extra-flower-booster-1781_1.webp

A teraz jak to wygląda:
large.DSC_0039.JPG.223312a1a06230b7dbe53
large.DSC_0040.JPG.0e4ffdc75736aad36eb43
large.DSC_0041.JPG.0dffc5c8fb24bad5b154a
large.DSC_0042.JPG.144fd293542a12b7f7983
large.DSC_0043.JPG.6f9762fa5dd386a534149
large.DSC_0044.JPG.ffb167527b0b5feb8a76c
large.DSC_0045.JPG.d556f886c27588fa8cfd8
large.DSC_0046.JPG.cdf561c6e73ac84f87c54
large.DSC_0047.JPG.e338ebcb50c82cfcb6591
large.DSC_0048.JPG.a810a4089646dc41f32df

ODPADY:
large.DSC_0049.JPG.a5ccf53843f439472d5df

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

To ten big bud i overdrive. Overdrive dajesz na dwa ostatnie tygodnie. Ewentualnie trzy. Big buda przez chuba 4 tygodnie jak zacznie kwitnać. Ściągnij sobie tabelę nawożenia od AN. Tam masz rozpisane co, ile i kiedy. Jak masz siano, możesz zamówić cały zestaw na kwitnienie. To jest chyba z 5 buteleczek. Używałem i bardzo fajne efekty dawało. I uzywam nadal. Oprócz big bida i overdrive jest jeszcze chyba bud candy, b52 i voodoo juice. Voodoo to sświetny ukorzeniacz. B52 to witaminy a bud candy to chuba cukry i cos jeszcze. Z dodatków to jeszcze jest przydatny cal mag czyli wapń i magnez i sensizym. Enzymy którejjakos tam wpływają na bakterie w ziemii czy cos takiego. Ogólnie uwazam, ze wszystko od AN jest spoko.

Edytowane przez Rysiu
Opublikowano

No na dole już lepiej. A szukają dołem światła bo górę masz strasznie zagęszczoną i radzę ci ją przerzedzić i nie cykają teraz automaty są mocniejsze jak by mogło się wydawać. A to że liście na dole żółkną i odpadają to może być też spowodowane brakiem odpowiedniej wentylacji. I niech ✂️ będą z tobą 💪 działaj. A chciałem ci zaznaczyć w paincie co wyciąć ale ja nie umiem się tym posługiwać 🤣🤣