Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siema słuchaj masz tam straszny gąszcz,weź obetnij wszystkie liście i te młode pędy czyli odrosty na dole i tak do 25-30% do góry. I z góry wszystkie liście które zasłaniają szczyty  nawet te duże a przede wszystkim bo zasłaniają szczyty i nie równo dojdą. Staraj się zarobić coś takiego jak ta u mnie na relacji co kwitnie i jak będziesz to robił to zrób to na dwa albo trzy razy. Robisz jedną sesje tą od dołu bo tam jest naj mniej do obcinania i robisz trzy cztery dni przerwy i później zaczynasz przerzadzać górę 👍 a te dolne odrosty niepotrzebnie zabierają energie😉 i ja dzisiaj teraz robiłem fryzjerka i zaraz wstawię frotki.👊🫵😁 pozdrawiam

Opublikowano

Kurcze zapodaj nazwę relacji bo widzę masz sporo tematów. A ja naprawdę to pierwszy raz gdzie takie duże strzeliło i drugie w życiu całym moim 😄 Może to głupie ale możesz mi tak ooo narysować w paincie o których mówisz bo naprawdę nie chce nic popsuć. Rzecz jasna na tych co wrzuciłem 😛

Opublikowano
2 godziny temu, KushSensei napisał(a):

Kurcze zapodaj nazwę relacji bo widzę masz sporo tematów. A ja naprawdę to pierwszy raz gdzie takie duże strzeliło i drugie w życiu całym moim 😄 Może to głupie ale możesz mi tak ooo narysować w paincie o których mówisz bo naprawdę nie chce nic popsuć. Rzecz jasna na tych co wrzuciłem 😛

Stary to bym musiał pomazać całe zdiecia bo tam musisz w sumie wszędzie to zrobić zobacz tą relacje akurat wczoraj goliłem swoje zaraz przed tym jak wysłałem ci pierwszą wiadomość 😉 a relacja tak jak wyżej napisałem: Pierwsza i nie ostatnia uprawa od Royal Queen Seeds 

IMG_20250622_205818.jpg

Opublikowano

No zajebiście wyglądają 🙂 Nie widać żadnyc niedoborów. Może troszkę za dużo azotu. Sprawiają wrażenie takic ciemno zielonych. Przydałoby się coś na kwitnienie. Np. big bud od advanced nutrients i overrive pod sam koniec.