-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Dawaj od razu do docelowych. Z treningu zrezygnuj na razie. Lampa to by tam się przydała 200-300W. Nad jakimiś nawozami myślałeś? -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Najlepiej od razu dać do dużych rozumiem? 10-12l doniczki będą. Gleba niby do Maryśki . Lampa tak, wiem że za słaba, ale nie myślę na ten moment nad konkretną. Chyba lepszy taki Chińczyk, niż światło dzienne co nie ? Ale nie ukrywam, że zacznę się rozglądać za lampą. Tak to Auto i dla własnego użytku. Myślałem aby szczyt na 2-4 poszedł, ale póki co poczekam aż kiełki wyjdą. -
Przez Rysiu · Opublikowano
No siemano. Witamy nowego kolegę 🙂 Box spoko. Duzy dosyć. Będą miały miejsce. Ziemi nie znam. Ale patrzązc po zdjęciu to przystosowana pod uprawę. Lampa to chyba trochę za słaba na taką powierzchnię. 130W a w opisie, że niby 1000W. Eeeee. To jakiś chińczyk chyba w złym tego śłowa znaczeniu. Jak to auto i twoje początki to puszczaj je wolno. Na razie olej trening. Co z doniczkami? Jakie wybrałeś -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Witam. Tym razem będę starał się dokumentować i opisywać proces. Zaczynam z nowym sortem, 3 sztuki White Widow od Zamnesia. Glebę ostatnio nabyłem na Amazonie , Boxa i lampę też mam z Amazona. Nie kupowałem wyciągów ani filtrów, jeśli to ma tylko niwelować zapach w pomieszczeniu. Botox 90*90/180 i lampa rzekomo 130W. Tą uprawę będę się pytał jakie najlepsze nawozy oraz gdzie nabyć. Będzie to pierwsza uprawa od początku z poradami . Nie wiem czy będzie sens trenować w jakikolwiek sposób, czy wyginać, czy zrobić 2-4 szczyty, a może coś innego. -
Przez kolober · Opublikowano
I muszę ci powiedzieć że te dane z twojej lampy szału nie robią Ja na 60%i wysokości 55cm nad szczytami mam jakieś 1200ppfd na środku
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.7 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts