-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
To 160x80 to czego to są wymiary? Jak to powierzchnia, to zapomnij o tym ledzie. Takie 124W to tak do boxa 0.6x0.6. na pewno nie do większego. -
Przez jkkowal60 · Opublikowano
Hej mam namiot 160 x80 i chciałem zapytać czy dwie lampy ja zdjęciu wystarczy do niego na jedną roślinę orion F1 z RQS. ? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Nooo. Jak na razie ok. Pod słońcem pewnie dostaną kopa. Przydałyby się większe donice na dwór. Takie ze 20l 🙂 -
Przez Koz1 · Opublikowano
Update dzien 25. Jestem w szoku, chyba torfowe doniczki zostały przebite przez korzenie, Panie zaczęły zapitalac w górę i w szerz. Niedoborów nie widać, za to już chyba widać pierwsze preflowery na 60 Day Grapefruit. Szczerze wątpię ze będzie tak jak podaje producent czyli 60 dni od nasiona do zbioru, skończymy GL, zobaczymy. Jak te Panie wysadze do greenhouse to pomału (tydzień ewentualnie dwa) będę zaczynał już następny rzut, coby ciągłość w kartonie pozostała 🤣. Lampa jak na no-name w sumie spisuje się całkiem ok, co prawda metraż nieduży (300x680x800mm) i brak jakotakiej kontroli nad temperaturą. Dobra skończ już pisać glupoty, dodaj zdjęcia i do zobaczenia za 3 dni Ps. Welcome to the jungle, Raczej popierdolka a nie dżungla ale własna 🫡
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts