-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Jak na moje oko to żadne nie mają jeszcze dobrych topków. No te jedne to ewidentnie dopiero są na początku kwitnienia. To chyba te wyższ. Co do soli i drożży to nie mam zielonego poejęcia. Pierwsze słyszę o takich rzeczach w uprawie. Ale też outdoora nigdy nie robiłem. -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
@Rysiu Odnośnie masy to mowa o wszystkich czy tych wysockich? Bo te niskie fajne, pulchne. Za ile te dwie będą nadawać się do ścinki? Jeszcze brakuje u nich tym na dole, i ogólnie nie wiem czy ścinać całe naraz czy w trakcie dojrzewania, bo to automat i nie wiem jak tam z stresem od ucinania dojrzałych topów? Dodatkowo myślisz że mogę wymieszać nawozy na kwitnienie co mam ATA z solą Epson i drożdżami piekarniczymi, czy będzie to na mocne lub te drożdże zdechną od chemii? Zrobiłem nawóz z kostki drożdży piekarniczych zalanych 10 L wody i do tego szklanka cukru. Jutro minie tydzień odkąd to fermentuje i trzeba to rozdzielczych szklanka tego na 10 L wody. Czy lepiej może używać osobno i na przemian? Zauważyłem że te małe, pulchne krzaki to każdy inaczej pachnie. Jeden typowo jak White Widow, co ma tą ciemną barwę, a druga pulchna pachnie gumą balonową. Tak się zastanawiam czy tak ma to być czy może ktoś namieszał w pestkach. -
Przez kolober · Opublikowano
Później zrobię mały updated bo niektóre przeszły już trzeci topping 👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Tu masz z dzisiaj z bubblegum xl wjebałem jej dwanaście szczytów 😉 i ja robię topping tak szybko dlatego że wtedy mają mniejszy stres 😄👍
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts