-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Marcel852 · Opublikowano
Mam lampę 600 W i jak lecę na 115 % to gorąco w gronie rumie i musze podlewać codziennie 2 razy plus zraszanie bo tak to by popiół został nic więcej... Mam delatacje w donicy to za dużo wody nie ma bo spływa prawie wszystko ... Ale właśnie to mi się stało po pierwszym dolistnym Plagron universal Vita Race ale... Już się klaruje , na outdoor miałem to samo ale na koniec czyli przed zbiorami wszystko już było ok.. Masz rację za dużo wody bo teraz już się dobrze czuje po lekkiej przerwie w podlewaniu ,dam jej trochę mniej wody do ziemi i zostanę tylko z dolistną woda czyli zraszaniem bo trochę ją przelałem hehe dzieki -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Powiem ci tak ja na twoim miejscu bym je usunął i zaczął na nowo bo masz straszne mikrusy popatrz na innych relacje i zobaczysz że z twoimi coś nie tak ja takie miałem w 10-14 dniu a ty masz 36 dzień i tak wyglądają ale oczywiście zrobisz co uważasz za słuszne dla mnie szkoda prądu -
Przez szczurek10 · Opublikowano
O kurde to straszne maluchy z nich jak one mają 36 dzień już powinny kwitnąć i się kwiaty powoli zaczynać zawiązywać Ile wody im dawałeś ? Bo one takie nie powinny być pewnie je przelałeś -
Przez Marcel852 · Opublikowano
Mają 36 dni.. Nie są za wielkie bo to jest najmniejsza odmiana do 40 cm tak że fajnie to wygląda 🙂 Teraz lecę Gorille XXL zrobię LST to będzie dobrze
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts