toscikuz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Preemosh, butelka tudzież konewka z przedlużeniem wykonanym z gibkiej rurki, którą możemy "usztywnic" za pomocą kijaszka. Proste
Wladek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Preemosh, Ja kupiłem sobie opryskiwacz ze szlałfikiem i rurką naprawde ułatwia podlewanie no i jest skuteczniejszy bo nie lejesz wody strumieniem tylko rozpylasz ją w postaci mgiełki.
kylo800 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jak poznać kiedy można przełączyć z wega na flo.czy sa jakies reguly czy po prostu na wyczucie.
lampa Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kylo800, kiedy ci sie tylko podoba, nie zapominając o pojemności boksa
kylo800 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kiedy ci sie tylko podoba, nie zapominając o pojemności boksa.Sorry,ale jestem pionierem(tzw.świeżak),czy możesz zglębić swoją wypowiedz.Dla nich to chyba jeszcze za wcześnie?
TeHaCjusz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 kylo800, o wiele za szybko. I wyciągnięte badyle, jak h*j...
Gość Byndzek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 dadas, oczywiście że będzie, jeśli nie nawalisz w czym innym , chociaż swoją drogą mogłeś troszeczkę niżej obciąć, ale teraz już zostaw jak jest @Down Bliżej węzła
Gość Byndzek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Bonawentury, czy one czasem nie mają niedoboru żelaza/siarki, bo strasznie żółte u góry (chyba, że balans bieli itp. masz jeszcze nie ustawiony ). Widzę, że masz mylar diamond, robi sporą różnice miedzy 'białą matową' ? Rafael31, powinny jeszcze sporo spuchnąć, ale głowy nie dam, bo też z automatami nie miałem za dużo do czynienia PS. Fajny pies, zawsze chciałem mieć wilczura (a trafił się za małolata pinczer :])
kylo800 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 I wyciągnięte badyle, jak CenzurA... wiem dlugo staly na parapecie, Mam jeszcze jedno pytanko,czy na new york city diesel fem,mozna stosować fim-a,bo widzialem na forum tematy ze na niektorych nie mozna.dzięki za odp. Mam jeszcze jedno pytanko,czy temperatura 24C w świetle i 20C w ciemni wystarczy,czy musze ją troche podnieść.Wyczytałem że trzeba 26-28C w fazie jasnej. Jeszcze jedno pytanko całkiem z innej beczki,a mianowicie:czy podczas fazy flo można (lub trzeba) obrywać liście przy kwiatach i czy to coś daje.Pytam bo sam zostlem zapytany(kolo nie ma internetu),nie wiem co mu odpowiedzieć,a Wy(czyt.trawka.org) jako takie wielkie grono znawcow wszelkich tematow na temat moze cos poradzicie.Z gory dzieki
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Powiedzcie mi proszę po jakim czasie zacznie kwitnąc roślina która od początku jest oświetlana 12/12, kiedy zacznie flo? Ja uważam, że jak osiągnie odpowiedni wiek (kilka miechów), mój qmpel twierdzi, że niemal od razu bądź w przeciągu paru tygodni... Jakoś nie mogłem go przekonać, że przecież po to daje się minimum tydzień światła 18/6 (bądź inne wegowe), aby zmianą światła skłonić do kwitnienia... aż qrde sam zwątpiłem... z góry THX
Recommended Posts