Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

finisher jest i zaniedlugo bedzie uzywany, czytalem na tabelce , ze stosuje sie go juz po polowie kwitnienia, (<<Stosowac sie do tego??) Niewiem czy to nie przyspieszy za bardzo procesu kwitnienia ,  jest tez ripen ale nie chce go uzywac bo beda nie smaczne pomidowy, .. Nawóz wlasciwy zastapie Biohumusem forte jest chyba z przewaga PK.

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem, trafilem na dwa genotypy, odmiany Kałashnikova,

Jakby sativa i indica, jedna jest juz  bdobrze rozwinieta a druga

kształtuje luźne wysokie pąki, chciałem trzymać je dwa tygodnie,

chce scinac w jednym momencie,

Czy użycie Ripena na dwa opóźniete krzaki bedzie dobrym pomysłem ? :sleep:

Zależy mi na czystym smaku, tydzien Flushingu oczysci po Ripie?

Dodam że te dwa sa młodsze o kilka dni, i do tego genotyp sativy dłużej kwitnie, po mojej mysli.

Proszę o rady , dzieki :cool:

Opublikowano

Nie, uzycie ripenu nie bedzie dobrym rozwiazaniem.Jesli zalezy Ci na w miare dobrym smaku, to go sobie odpusc, bo bedzie tragedia.Poza tym jaki tydzien flushu po ripenie, skoro ripen powinno sie stosowac przez ostatnie 10 dni uprawy?

Opublikowano

Lepiej sciac te wczesniejsze i poczekac, az pozniejsze dojrzeja lub sciac wczesniejsze i i pozne w takim stadium, w jakim sa.Jak przekwitna, to bedziesz mial lipe.

Opublikowano

Ok, juz podlalem decyzje scinam dojrzale, reszte zostaje. Pytanie co do suszenia , moze byc w pudelku w boxie przy wlaczonej lampie? Mysle ze nie bo temp bedzie kolo 30 st. Co zrobic?

Opublikowano

ze w ciemnym to oczywista oczywistosc o ktorej zapomnialem wspomniec. :D

pudelko w boxie i siateczka w pudelku po to, to wszystko aby bylo w ciemnym suszone

ale i wzglednie cieplym i suchym.

Opublikowano

Ludziska pomocy jako świerzak niewiem czy mam się czym martwić. Sprawa wygląda tak: Lowryder #2 auto fem ok 20 dzień flo pod topami pojawiły się dziwne coś z początku myślałem że się hermi ale po przyjzeniu się wygląda to jak damski preflower z tym że w srodku jest tak jakby niedorobione nasionko o średnicy ok 1mm. do zapylenia raczej nie doszlo bo reszta pomidorów jest feminizowana. i teraz pytanuie czy to jest normalne i czy cos mam z tym robic na przykład ścinka bo moc będzie spadać  żeby wyprodukować pestki?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+