Nawozy Canna w wersji Bio czy warto ?
-
Podobna zawartość
-
- 0 replies
- 1802 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
No muszę przyznać że moje Panny są już ponad trzy miesiące siedzą w tej ziemi i tak jak banana blaze ma jeszcz od groma zapasu w glebie z tego co widać. A Holy Punch zaczęła się wyjadać tyle że wątpię że to spowodowane brakiem żarcia chociaż możliwe bo jest bardziej żarłoczna. Ale to wygląda bardziej na naturalne wyjadanie i odrzucanie starych liści na tym etapie i jej zostało około trzech tygodni może cztery Max. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siema. Wentylator z eBay jakiś Schiller,czyli Chińczyk ale tknięty przez niemiecką rękę, bynajmniej tak twierdzi opis 🤣🤣 a co najmniej cena.Sam wentylator cichy jak na 850 m3 ale powietrze robi hałas podczas przepływu. Ja mam swój osobny pokój na ten cyrk więc zamykam drzwi od pokoju ale słychać jego pracę. Co do automatów to moja niechęć wynika z ich specyfiki genetycznej. Nie da się im odmówić tempa wzrostu jak i posmaku i woni ruderalis,a to drugie kojarzy mi się właśnie z czymś niechcianym. Moja fanaberia, która jest ze mną od początku automatów czyli już ponad dwie dekady nie daje mi spokoju 🤣🤣. Od początku mix z ruderalis nie przypadł mi do gustu a obecnie wkurwiające jest to owocowe szaleństwo tych wszelkich odmian.Jak widać co jakiś czas sięgam po jakieś nowe , lepsze, bardziej dopracowane odmiany automatyczne. Wynika to jednak bardziej z potrzeby jak z zamiłowania. Zobaczymy jak ta mała szóstka zareaguje na wypełnienie donic allmix w połowie i górnej połowie Light mix,jak uda się wstrzelić w moment to powinno być o wiele lepiej pod względem azotu. -
Przez Rysiu · Opublikowano
No ładne skubane. Gorilla najładniejsza moim zdaniem. Typowa choina. Za to guava i bastard fajniejsze topy, masywniejsze. Szczególnie bastard. Ogólnie wszystkie ładne. Dlatego najbardziej lubię puszczone wolno bez treningów. Potrafi wtedy ta roślina pokazać swoje piękno. Co do auto, to ja akurat je lubię. Szczególnie DP i GHS. Zawsze mi wielkie rosną jak na mojego małego boxa. Jakoś nigdy z nimi problemów nie mam. Jedyny problem, to prawie za każdym razem nie ogarnę dobrze czasu w którym będą gotowe. W sensie,ze one nagle juz gotowe a ja jeszcze na overdrive nie wszedłem. I przetrzymuje je 2-4 tygodnie Teraz mam w pc boxie haze berry auto. Jakoś 9 tydzień teraz i dopiero w tym tygodniu zacząłem overdrive. A już równie dobrze mógłbym ją ciąć. Także muszę przyspieszyć, w sobotę ostatni overdrive i zaraz po nim flawless finish i za tydzień kosa. Jaki wentylator masz tam pod filtr podłączony? Chodzi mi o markę i model? Testowałeś już go? Cichy w miarę? -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Ja to już na czuja lecę z tymi swoimi cudami. Wiem że przy tym metrażu i tej wysokości lamp po 20% przy atmosferycznym stężeniu CO2 i jest optimum. Ja przy tych 20-25% zostanę ale będą mocno klipsami równane bo jak mówiłem siatkę zostawiam sobie na sezony ze względu na czas jaki mają żeby ładnie odbić i zapełnić co potrzeba. Ja wykorzystam pod te automaty mix ziem od Bio bizz ale sezony polecę na Soma's living soil bo jestem ciekaw tej gleby i na jak długo starczy jej żarcia co ma w pakiecie.
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts