-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Toksyna · Opublikowano
Dzień 73 Kwitnienie dzień 40 Siema. Rosliny ładnie nabierają masy a zapach jest niesamowity. Dostały pierwsza dawkę Overdrive myślę że dostaną jeszcze raz może dwa nawozy i później tylko woda. Wynik nie będzie imponujący myślę że będzie w okolicach 200g ale sądząc po zapachu temat będzie z górnej półki. Crazy Orange Blue Cookies Passion Fruit HiFi 4G -
Przez Macky · Opublikowano
Połączyłem twoje posty bo piszesz jeden pod drugim. Pisz w przyszłości wszystko w jednej odpowiedzi. -
Przez franz3012 · Opublikowano
Mam 23 lata więc taki stary nie jestem. Za długo była kiszka w maju dam znać czy sport detoks pomógł. Trzeba spalić body fat. W skrócie dziwny brain fog pójdę na badania zobaczymy. -
Przez PolicyjnyPies · Opublikowano
Starość nie radość Za młodu litr wódki parę blantów i nic, na następny dzień powtórka i prawie zero zjazdu. Ale młodość mija i trzeba się zacząć oszczędzać, nie można imprezować ostro 5 dni w tygodniu bo zjazdy będą coraz gorsze i dłuższe. -
Przez SkrzatZaKrat · Opublikowano
Czyli mogłeś spalić wszystko, całą tablicę mendelewa 🤢
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-