Kazek_k Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Mąż pali do ponad 14 lat, od dwóch dzień w dzień. Powiedzcie mi proszę, czy możliwe, żeby palił (lufka, bez tytoniu) tylko 1 gram miesięcznie? Wydaje na to ponoć 100 pln. Nie wierzę już w żadne jego słowo, muszę wiedzieć... Cytuj
MiniBox Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Nie rozumiem pytania ? chodzi o jego zdrowie czy portfel? czym sie martwisz? Cytuj
Kazek_k Opublikowano 17 Października 2021 Autor Opublikowano 17 Października 2021 8 minut temu, MiniBox napisał: Nie rozumiem pytania ? chodzi o jego zdrowie czy portfel? czym sie martwisz? Pytam czy paląc codziennie wystarczy gram na miesiąc. Już się nie martwię o jego zdrowie, bardziej o swoje i swoich dzieci. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Nie ma co się martwić sam tez pale i pale z moja i dzieci są i nic się nie dzieje. Chyba ze będzie kradł hajs czy pożyczał czy odwalał to możesz się martwić a tak? Ciesz ze nie alkoholik. Tak co zjara sie to więcej zje i sie posmieje 1 Cytuj
MiniBox Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 5 minut temu, Kazek_k napisał: Pytam czy paląc codziennie wystarczy gram na miesiąc. Tak wystarczy Cytuj
Kazek_k Opublikowano 17 Października 2021 Autor Opublikowano 17 Października 2021 1 minutę temu, AligatorOzi napisał: Nie ma co się martwić sam tez pale i pale z moja i dzieci są i nic się nie dzieje. Chyba ze będzie kradł hajs czy pożyczał czy odwalał to możesz się martwić a tak? Ciesz ze nie alkoholik. Tak co zjara sie to więcej zje i sie posmieje Skąd wiesz jakie są moje zmartwienia? Nie jestem tu dlatego, że nie mam co z wolnym czasem zrobić. Możesz odpowiedzieć na moje pytanie, bo wnioskuję że ten „😄” sugeruje, że więcej. Cytuj
Kazek_k Opublikowano 17 Października 2021 Autor Opublikowano 17 Października 2021 10 minut temu, AligatorOzi napisał: Dziennie 😄 Już doczytałam. Dziennie? Pali wieczorami lufkę, dwie, na weekend częściej. Tak wyjdzie? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Ja pale dziennie z moja z 3G czasami 😄 nie będę oszukiwał ale sadze ze jak ktoś pali tyle lat to giet mało. Aczkolwiek nie wiemy czy nie robił przerwy może nie palił czy coś. Każdy ma inny organizm. Ogolnie jest wgl sens pytać o takie coś? Skoro to twój mąż to nie możecie poprostu razem pogadać? Tylko tez wiesz spróbuj zrozumieć, to odskocznia. Może mieć dużo stresów itp dlatego zajarac by odpocząć norma Cytuj
Wloczykij Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Mi 1g wystarcza na codzienne palenie wieczorem na 2-3 tyg :) 1 Cytuj
Recommended Posts