-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez fredom18 · Opublikowano
Dzień 54 12/12 - 18 zostało 16 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Widzis a wystarczyło zmienić nawozy na Ghe pro organic 😂 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ładnie one wyglądają prawie jak klony 😅 i dobrze że wziąłem tą samą odmianę ale dołożyłem do tego Living Soil jeszcze Banana Blaze i wylecą do dużego namiotu, będzie moc💪 I tu też będzie ładnie i zobaczymy czy pokażą nam fiolet 😉 -
Ogień 🔥 💪 Ja po mainliningu posadzę Gelato LSD ale sezonowe i zobaczymy co da🤔😉 -
Elo420👊 Witam i maluszków 😉 bo jest ich już trzy sztuki dlatego że postanowiłem dostawić jeszcze jedną Holy Punch od GHS i jedną Banana Blaze od Dutsch Passion. Wybiorę jedną najsilniejszą z Holy Punch i tą Banana Blaze i wylądują w dużym namiocie w donicach 39l. Ziemia już kupiona nowy wyciąg i wiatrak oscylacyjny też zamówione i jutro już będą, bo w tym namiocie wylądują te cztery sztuki prowadzone treningiem mainlining. Myślę że szykuje się fajny Projekt Holy Punch i Banana Blaze rosną do podobnych rozmiarów i Holy daje fioletowy kolor a Banana robi się dosłownie biała ale jak to wyjdzie na tej ziemi to zobaczymy. Już ogarnąłem plany podlewania, robienia cherbatek i właśnie jeszcze muszę dokupić pompkę do napowietrzania herbatki dla moich dwóch księżniczek 😅😉😁
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts