-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 54: Muszę przyznać, że jak przestawiłem termometr na sam środek szafy i wisi na wysokości ok 10cm nad wysokością doniczek to temperatura jest 22.5 stopni i malutkie wahania sa a wilgotność ponad 65. Wcześniej był w innym miejscu i zupełnie inne pomiary pokazywał a ja głupi w to wierzyłem...... No i kolejne 'ostatnie' 😉 LST. Na razie nie podlewałem ale dosyć szybko piją i w sumie nie wiem czy następnym razem lać sama wodę czy tak samo jak ostatnio. A może coś zmienić? -
Przez kolober · Opublikowano
Patrz ja co drugi dzień też jeszcze liscie obcinałem bo u dwóch z tyłu , te po bokach były też zagęszczone mocno z tym że teraz już tak zostają i nic więcej nie robię tylko karmię i czekam😁 A dzisiaj też coś im zleciało 😉 i jest 18 dzień u tej ulepionej kwiatami a tych z tyłu jakoś 16 dzień od pierwszych preflowerów i nie wiem czemu taka różnica jest. Ale te dwie co pisałem o nich wyżej to jest Special Quinns i może dla tego. Chociaż do końca też nie jestem pewien bo jak wkładałem pestki do startera to upadł mi i kostki z nasionami się pomieszały i opisałem etykiety na wygląd tak jak pamiętałem. Dlatego mogą być niespodzianki😉😁 -
Część. Dzisiaj pierwsze podlewanie, maluszki dostały po 30ml wody z root booster 2,5ml/500ml o pH 5,8 i tu są dwa filmiki. Pozdrawiam 👋🫵👍😉 -
Przez KushSensei · Opublikowano
O tego mi trzeba było, teraz już wiem konkretnie wiedziałęm że te wiatraki to te duże, ale czytam że nie wychodzą od kwiatów a u mnie chyba każdy jest od kwiata i a nad nim jeszcze jeden mniejszy i kwiat myślisz że powinieniem poczekać teraz ze dwa dni po tym moim skubaniu dziś lekko też przy podlewaniu uwaliłem pare i pare tych na dotyk zerwałem. Dziś zamówie coś do kwitnienia. Dziś też surowo podlałęm 10 litrów na 4x15l poszło, nie wycieka ale czuć wilgość przy dnie, widocznie sobie lekko przysuszyłem 😛 I akurat jak paczuszka przyjdzie to przytne tym razem i górę 😛 Chyba, że trzeba działać szybko to jeszcze dziś biorę nożyczki 😛 A sklepik mi dał poprzednim razem w gratisie 😛 Wieczorkiem dorzucę zdjęcie jak góra boxa zorganizowana. A może i trochę zaplecza technicznego wpadnie. -
Część, kupiłem wczoraj im booster od TA, używałeś go kiedyś? I jest jeszcze ten pro Bloom i może wiesz coś o nich i jeżeli tak to proszę o recenzje. Dzięki i pozdrawiam po
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts