-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Jakos mi się z white widow skojarzyło jak na niego spojrzałem 🙂 -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Sticky Orange XXL od Barney Farms. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
@Men_of_Rust nie chce się z tobą kłócić chcę cię racjonalnie wytłumaczyć to że używając nawozów Ghe pro organic nie musisz regulować ph mając je w odpowiednim zakresie sam producent zaleca podawać za każdym podlaniem nawozu z tej serii co już nam reguluje samo ph do około 6,5-6,7 zależnie co podam zobacz tu masz moje rośliny w 26 dniu bez regulacji ph i oczywiście musi być gleba w chuj bogata w mikroorganizmy i mikoryzę i trichoderme moja jest bo podałem 2 łyżki do każdej z donic i dodatkowo będę suplementowal jeszcze 1g/1l bo mam mikoryzę premium która zawiera to i to łącznie 14 pożytecznych grzybów i to w zupełności wystarcza a to że lecisz zapewne na jakimś bio bizz przy którym prawdopodobnie trzeba to robić to już twój wybór dodatkowo obraziłeś moje krzaki z których uważam że i tak zebrałem zajebiste twarde i ciężkie topy bo miałem same szychy po 6-7 g i była to moja 2 uprawa jndoor bo outdoor to inna bajka i tego nie liczę które były po prostu głodne a nie blokady przez ph jakby były blokady przez ph topy by nie puchły pozdro i miłego i źle zrobiłem że na ciebie naskoczyłem -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
No jestem ciekaw i jak miałem wcześniej z nim kontakt tak teraz lipa -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Jasne z takim pH to jest musowo używanie pH minus organic😉 ale są zakresy w których nie trzeba robić tego w uprawach organicznych. Oczywiście jeżeli zadbasz odpowiednio o życie w glebie a do tego odpowiednio balansujesz dodatki czy suplementy ponieważ można tym zrobić więcej krzywdy jak pożytku. Ok pozdrawiam serdecznie
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts