Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Update. Ładnie niektóre panienki poszły do góry, a jeden ES tak się poszerzył że jest szerszy niż dłuższy. Dostały dzisiaj po litrze z biohumusem. Na dwóch największych ES zrobiłem lst. Wszystkie auto mazary też poszły w górę, zaczęły kwitnąć, dostały po litrze z florovitem 100 procent zalecanej dawki. Zdjęcia następnym razem.

Opublikowano

Joł joł, na początek auto mazarki, co już kwitną.

Fast Critical Skunki

Early Skunki nagięte przedwczoraj, ku**a ładnie ten jeden idzie 😄

I reszta Early Skunkow, dwa dzisiaj nagiąłem, jeden to karzeł

Ile pół automaty rosną, kiedy mogę się spodziewać początku flo na tych Fast Critical Skunkach, bo o półautomatach pojęcia nie mam?

Opublikowano

Dobra, dzień 58, chociaż dopiero była aktualizacja to pojawiły się problemy i pytania.

Tutaj skurwiel ślimak wpierdolił mi Early Skunka 

Tutaj z Early Skunkiem coś się dzieje i za ch**a nie wiem co. Przenawożenie? Niedobór wapnia? Experci help

Tutaj Early Skunki już kwitną. Mam racje, lać im już nawóz na flo??

Tutaj Fast Critical Skunki, też już kwitną?? + coś jednemu dolega, szczyt jakiś nie teges. Pajączka ok. pół cm znalazłem na szczycie to wyeksmitowałem go. I jeszcze jeden Fast Ctirical Skunk ma jakiś nalot (ten ze szczytem zjebanym, pająkiem). Help

Wszystko, Auto Mazarów nie będę wrzucał, bo przez te 3 dni za wiele się nie zmieniło.

help

help

help

Opublikowano (edytowane)

Ps. Rada dla innych - nie wrzucajcie w połowie czerwca pelnosezonówek, bo nie mają za dużo czasu na wega i co by się nie działo - nie w ziemi spotowej bo ten w ziemi dobrej ma jakieś 60cm, a te inne 40, jeden 50 około 😛

Myślałem o 400g ze wszyskich, a nie wiem czy 100 ściągnę, lipa w ch*j.

Czekam na pomoc up

Edytowane przez walewiaderko
Opublikowano

stary sory za szczerość ale jak zrobisz z tego wogole coś to szacun jakie ph gleby jaką wodę i z czym im lejesz?one w ogóle nie zaczęły kwitnąć skąd to pestki?

Opublikowano

Wspominałem już, jeden ES ziemia lepszej jakości, auto mazary tak samo, reszta to jest ziemia z łąki - spotowa. A leje kranówe, biohumusa na wega i florovit na flo. Mazary kwitną, te chyba zaczynają, ale pewności nie mam.

ES2.0 - Bulk Feminized Seeds

AM - Dutch Passion

FCS - to w gratisie były i nie pamietam

Serio nie kwitną? Bo mi wyglądają jakby już zaczęły wszystkie

Opublikowano
57 minut temu, walewiaderko napisał:

Wspominałem już, jeden ES ziemia lepszej jakości, auto mazary tak samo, reszta to jest ziemia z łąki - spotowa. A leje kranówe, biohumusa na wega i florovit na flo. Mazary kwitną, te chyba zaczynają, ale pewności nie mam.

ES2.0 - Bulk Feminized Seeds

AM - Dutch Passion

FCS - to w gratisie były i nie pamietam

Serio nie kwitną? Bo mi wyglądają jakby już zaczęły wszystkie

Sezonowki serio nie kwitną. Nawet jak zasadziles je w czerwcu to powinny być dużo dużo większe. Chyba coś robisz źle ale nie wiem co. Jak bardzo nasłoneczniony jest spot? Przez ile h dziennie pada na nie słońce bezpośrednio??

Opublikowano

@vanionek Pewnie źle że ziemia spotowa. Mazary, FCS i jeden ES2.0 mają słońce praktycznie przez cały czas, reszta w cieniu. Na początku za bardzo się nie chciały przyjąć, zresztą sam zobacz, do około 35 dnia to były kompletne karły

Opublikowano

woda z kranu odpada kolego biohomus też jest słaby polecam nawozy hesi że stabilizatorem ph  a co do ziemi to niestety podstawa polecam podłoże firmy canna i zaopatrzenie się w różnego rodzaju pomoce jak bynajmniej miernik ph na następnym picie przygotuj sporą dużo wcześniej zmieszaj ziemię kupna ze spotowa itp

• Thanks 1
Opublikowano

Dzieki, tak wlasnie myślałem nad porzadnym, wiekszym outem za rok z kupna ziemią, nawozami z jakiegoś growshopu. Tez możesz coś polecić co do nawozów, tylko wiadomo nie 100zl za litr nawozu. @grucha13 jakby ktoś też miał jakieś doświadczenie z nawozami i ziemią z growshopow to chętnie poczytam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+