ZielonyLolek Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2020 Dzięki za info coś będę musiał zakupić na pleche 😁 a jak z plonem miałeś znaczy się scinka i z paleniem Cytuj
ZielonyLolek Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 Deszcze i burze nie odpuszczaja niestety ale byłem zobaczyć i parę roślinek nie wytrzymało tempa że względu na drzewo które spadło syplem florovit pod krzaczki szczocha oddałem oczywiście zwierzyny na razie nie widać w pobliżu. Rozpisywać się nie ma co sami oceńcie szału nie ma no ale cóż jakoś rośnie 🤠 tu na drugim zdjęciu widać jak jedna ominęło roslinke. Z czasem będę opisywac jakie odmiany. Kawałek drewna spadło na roslinke więc postanowiłem LSD ale pewnie do poprawki będzie 🤔 następnym razem policzę ile jest sztuk ponieważ nie które mam wysiane późno i są malutkie przez farmera 😁 1 Cytuj
ZielonyLolek Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 Ktoś rzuci okiem czy to czasem nie Pedali się z Biedroniem? Cytuj
walewiaderko Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 Ciężko określić ale chyba to herma Cytuj
ZielonyLolek Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 Brak czasu na robienie zdjęć za dużo się dzieje ale podlać trzeba. Pozdro do zbiorów 🤠 wkrótce wrzucę więcej zdjec... 1 Cytuj
Recommended Posts