-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
To bardziej coś z nawożeniem, przyswajaniem minrałów, jakaś blokada może, przenawożenie? W te rejony bym celował. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Wiem Rysiu.. i tak sporo liści wyciąłem.. Może faktycznie złym pomysłem było wystawienie donic poza box.. różnica temperatur między tym co w boxie a tym co poza nim w piwnicy mogła zaburzyć coś 🤷 To pierwsza uprawa w nowym boxie i z donicami poza, kolejną zrobię z donicami w środku, 8 roślin żeby miały przestrzeń i porównamy.. -
Coś im tam nie pasuje. Liście coś kiepsko wyglądają. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 55.. Na wstępie powiem że ostatni raz robię u kogoś, w sensie korzystam z pomieszczenia u ziomka z ograniczonym dostępem 😂 Pewnie nie muszę mówić dlaczego ale powiem 🤪 Dwa razy wyłączył się nawilżacz i temperatura była 32 st a wilgotność 15% przez nie wiem ile godzin bo ja pracuję po 10 a nie ma mnie 12 bo dojazd.. Prośba o przypilnowanie w ciągu dnia na niewiele się zdała pomimo iż to wspólny projekt.. a chciałem mieć tylko info o parametry żeby zdalnie móc reagować.. Cóż, efekt końcowy będzie jaki będzie, nauczka na przyszłość 😂 Kończy się stretch bo hamuje wzrost i tylko liście ucierpiały, które dzięki Bogu przy kwitnieniu mają uważam mniej wkładu niż na wzroście bo teraz wszystko idzie w pąki, które nawet nienajgorzej zaczynają wyglądać. Dzisiaj zostały podlane po 800 ml + biobloom + calmag + pierwszy raz aktywator kwitnienia.. zobaczymy jaka będzie reakcja.. 😈 Dołożyłem kolejne dwie żarówki (zostało 6) i co tydzień będę dokładał zgodnie z planem dwie.. Pomijając jesień którą widać na zdjęciach, reszta leci ok - chyba.. Przez weekend wystroje parametry do pożądanych bo dołożenie żarówek powoduję wzrost temperatury i spadek wilgotności.. Jeśli się nie mylę to zostało około 4-5 tygodni więc zobaczymy co będzie się działo.. Do następnego 😁 -
Ładne 🙂 Niedługo ścinka.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts