STARTER KIT ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND - ZESTAW NAWOZÓW NA WZROST I KWITNIENIE (hydro, kokos, ziemia)
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Jebaniec · Opublikowano
Lampa marshydro 600. Box 40x40/180 doniczka 80l. 3 nawozy od Blooma. Podlewane kiedy trzeba. 6ph światło 18/6 i dziewczyny mają 2msc. Widzę że skupiły się na topach i puchną ale nie pierwsza uprawa i zawsze jakby brakowało czegoś aby napuchły jak trzeba, chciałbym tego unikać. To co widać to tydzień odkąd preflowery zaczęły kreować topy, chce im zapewnić dostatek . Tak wiem że liście przypalone ale miała mieć do 120cm a ma 140 i co drugi dzień odsuwam lampę bo pnie się skubana coraz wyżej. Jakieś tipy co by coś z tego było ? -
Przez PsychoGrzybek · Opublikowano
Jak dla mnie zawsze zaufany sklep z pechami. Mają najlepsze odmiany outdoor, zawsze zdążają zakwitnąć do końca. W tym roku już zamówienie poleciało. Oby teraz pogoda się ociepliła. -
Przez kolober · Opublikowano
Siema 👊 i to jest drugi dzień po treningu a zobaczcie jak ładnie dziewczyny się pozbierały i tworzą już nowe przyrosty. I nie chce ich pozbawiać za dużo liści bo strasznie może zwolnić fotosynteza dlatego czekam aż bardziej wyjdą boczne odrosty. Ale już mogę powiedzieć że mocne geny mi się trafiły co z resztą przestało mnie dziwić co do genetyki od THC-THC 😉 I składam wszystim życzenia świąteczne wesołych świąt smacznego jajka i mokrego śmingusa 💦 VID_20260405_184619.mp4 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 no nie ma co gadać bo ten aktywator od GHE pro Bloom do organiki jest mega wypas 💪 i dwa dni od podania widać dosłownie efekty a trichomy to wysypują się na liściach wiatrakowych 😉😅👊
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts