Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam ostatnio wpadłem na pomysł żeby porównać water curring do wyparzania zioła w celu uzyskania lepszego smaku np. w makumbie lub green dragonie, narazie spróbowałem zagotować zioło w wodzie tyle by wystarczyło by poprawić smak itp w makumbie przykładowo i wyszło że z 0,5g zostało ~0,35g a z tego co mi wiadomo to po water curringu ubywa około 30% , tylko zastanawia mnie jak reszta czy smak podobny, moc pewnie podobnie się zwiększa co po wc, ale może jakieś inne różnice są po tych dwóch zabiegach, próbował ktoś może? ja narazie czekam  do trzymania w jakimś małym pojemniku te 0,35g by z czasem poprawił się jeszcze smaczek gdyż niestety u mnie suszenie śrenio przebiegło ale nieważne. obie metody różnią się tym że WC trzeba robić przez 7 dni a zagotować susz w garnku z wodą to jedynie chwila w porównaniu do tygodnia, łącznie z suszeniem, dodatkowo traci się podobną ilość tematu co przy wc...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Reply to this topic...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+