-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
We wrześniu kupię lampę i nawozy, do tego czasu i tak raczej nie będą potrzebne. Wczoraj zauważyłem delikatne kiełki, dzisiaj już się wyciągnęły. Wrzuciłem je narazie do takich plastikowych kubków (zrobiłem dziurki na spodzie) , później przetnę w połowie i wrzucę do 12l doniczek. Podlałem kranówką, która czekała 12h. Miernik pH i WC też we wrześniu kupię . -
Przez KushSensei · Opublikowano
A co powiem że ja już chyba rozgryzłem czemu mi te przerosły tak bardzo bo mam donice 15 litrowe a powinny być 11 litrowe. A to ma duży wpływ na rozrost zwłaszcza przy sativach tak mi wszędzie chaty o tym mówią w połączeniu z temp i dobrym odżywianiem to wyszło co wyszło pewnie by było bardzo baaaarszo bogato gdyby nie to że ni nie mieszczą 😛 -
Przez kolober · Opublikowano
Jeśli, foto fotopedrie możesz po dwóch tygodniach albo miesiącu przełączyć i nawet szybciej możesz zebrać plon. Bo zobacz taka bubblegum xl ona od przełączenia dochodzi do kosy po 8-9 tygodniach. To jak przełączyć po miesiącu to masz taki sam czas na a nawet krótszy, no chyba że weźmiesz Stative bo ona nawet do 12 tygodni kwitnie😉😁 -
Przez KushSensei · Opublikowano
No ja myślę dać dwie roślinki teraz albo 3 zobaczy się jak będą szły a automat bo krótszy czas wiec jakoś może sie wyrobi przez ujemnymi temp. 😄 -
Przez kolober · Opublikowano
I teraz patrzyłem i tą twoja lampa nie jest taka zła na ten rozmiar namiotu co masz. I jak byś zrobił w nim jedna roślinę i Wega do półtora miesiąca albo i dwóch i na siatkę to byś miał fajny wynik. I jak byś to dobrze rozprowadził oczywiście 👍ja żałuję że wstawiłem tam tego Skywalkera bo on pod siatkę nie bardzo się nadaje słabe odrosty i ciężko wypełnić oczka
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts