-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Teraz to już te nitki mogłeś zostawić bo jak rośliny się podniosą i to możesz je popalić zabezpiecz je spowrotem bo będą się unosić. A ile one rosną bo tak ok dwa tygodnie od pierwszych preflowerów powinny się zatrzymać z rozrostem i powinny skupić się na kwiatach ale to różnie bywa bo czasami potrafią do miesiąca się rozrastać to zależy od genów. -
Rysiu a jak myślisz ile im zostało do ścinki tej jednej to myślę że około 20dni ale reszta potrzebuję chyba trochę więcej co? A i takie pytanie z innej beczki, teraz to 40% wilgotności im wystarczy nie? Bo przy wyższej może pojawić się pleśń na topach nie? I jak wstaną o 17 tej to zrobię im dokładniejsze zdiecia żebyś mógł ocenić tylko nie mam jeszcze lupy żeby sprawdzić trichomy a nie mam pojęcia jak i czy w ogóle mam tu opcję macro czy micro 😅 -
I w sumie to bardziej słuchaj Rysia bo to co ja ci piszę to jest w teorii a Rysiu piszę ci jak to wychodzi w praktyce 😅😉 i ogólnie na twoim miejscu bardziej słuchał bym się Rysia 👍 ale to że na dole tak wyciachałeś to bardzo dobrze bo teraz mają od spodu dobrą wentylację i z tamtych odrostów i tak nic byś nie uzyskał 👍 -
Przez Rysiu · Opublikowano
4 tygodnie to raczej jeszcze big bud. Potem ze 2-3 overdrive. Ale to się może zmienić. Zobaczymy jak będą puchły. Na razie big bud. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 59: Obciąłem wszystkie nitki żeby im ulżyć. Uniosły się do góry i trochę więcej miejsca się zrobiło ale za to są bliżej lampy. Jeszcze nie tragedia. Kiedy one przestaną rosnąć? Lampę jestem w stanie podnieść jeszcze max 3cm. Co z tymi liśćmi? Odnośnie obcinania. Uginam w dół ile mogę ale nie da się zrobić tak żeby jakiś szczyt nie był zasloniony. Nie wiem czy lepiej uciąć czy żeby zasłaniało
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts