-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Bracie miałem to samo masz mocną odmianę na 99% czystą sativę. Zapewne też nie dokońca dojrzała klu są te bursztynowe trichomy. Pamiętaj i powtarzaj sobie, że nic ci nie będzię bo to jest z kontrolowanej. Zajmij umysł pogadaj z kimś pograj w gry, nim się obejrzysz zejdzie a będziesz czuł fajny spokój, jak przerwiesz i zaczniesz znów o tym myśleć to wróci i to będzie dla ciebie czysty dowód, że sobie wkręcasz! Jak już nie masz z kim to zagadaj do chat gpt powiedz mu co się stało zobaczysz, że fajnie cie zagada 😄 Nie panikuj jak będzie ci się cieżko pisało na telefonowej klawiaturze bo to normalne jak ci adrenalinka wskoczy. Wypij sobie wczesniej dużo piwko czy dwa aby się odprężyć u mnie zawsze działa ale wiem że to u niektórych za mocno wzmacnia alkochol. Ten olejek co brałeś to ci wgl nie pomogł tylko twoja psycha, że on ci pomoże. Jego czas zadziałąnia to podjęzykowo to około godzina póltorej. Ale fajnie że znalazłeś już rytuał uspokojenia. Jak chcesz weś dwie krople pod jezyk 30% na godzinkę przed waporyzacją. Konopia też wyciągła mnie z deprechy którą sprawiły mi organy sciagania w polsce przez dwa lata nękania, bez żadnych dowodów koniec konca obroniłem się po 2 latach :)) Nie wiedziałęm ze miałęm nawet ale muzyka zaczeła się podobać koloroy mają lepszą barwe i wgl 😛 Pozdro dla tych co to dopadło mnie chyba nie przewlekle bo jest już okej. A i jeszcze jedno na ciebie będzie działać tak jakakolwiek dawka, bo siedzi to w twojej głowie gdy tylko zauważysz zmianę swiadomości odrazu cie to złapie. Musisz poprostu uświadomić umysł przez zajęcie go czymś że nic ci nie jest jak się skupisz, gdy to ci się uda to potem już z większym luzem do tego podejdziesz zamiast podejście o boże aby znowu nie złapało. -
Przez Eolenis · Opublikowano
🙈😂no w sumie racja z tym hodowaniem. Czytałem właśnie o VPD. Nawet sobie tabelkę wydrukowałem. Tylko teraz bez poslewania ciężko utrzymać. Teraz ma tryb nocny 22° i 66% 0,9 Kpa Po prostu słabo się przygotowałem na sytuacje awaryjne. Zobaczymy jutro. Na razie nie wyglądaja źle. -
Przez kolober · Opublikowano
A i to nie jest po złości co piszę ale teraz dopiero zaczaiłem tytuł 😅 kurde mordo my uprawiamy rośliny a hoduje to się świnie 😅 😁 😉 -
Bo ta wilgotność też nie jest za wysoka 😉 normalnie jak będziesz w domu na początku staraj się trzymać około 70%-75% wilgotności powietrza i 26°-27° a będą rosły w oczach👍😉. A i przecież w swoim zestawie masz ten kontroler i tam podaje wszystkie wartości nie? To ja wrócisz staraj się trzymać VPD w zakresie 1,00kpa do 1,20 kpa to jest przedział w którym rośliny najlepiej transportują wszystkie substancje odżywcze, nawozy itp.w fazie Wega bo każda faza ma swój zakres odpowiedniego VPD 👍 I poczytaj na temat VPD jak to ogarniesz to będziesz jakieś 90% bliżej sukcesu no może przesadziłem ale 80% na pewno😅😉 -
Jasne że ma to sens i dopuki nie będą się (modlić) to znaczy unosić liści do światła to jest ok, bo później zaczną się wyciągać i słabiej rozwijać. Ale spróbuj zrobić na 50% i obserwuj 😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts