-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Nie zakładaj na przyszłość kilku takich samych tematów, bo tylko mi robotę robisz i muszę taki syf kasować. -
Przez zielony beret · Opublikowano
Co zrobic zeby obniżyć wilgotność zeby nie gniły rosliny jak nieraz mam 70 albo 80 wiem to zabójstwo co tu wymyślić cos co pomoże -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemasz kumpel👊 po pierwsze pomyliłeś rozdziały a po drugie na pewno cos pomoże z tym ze nie wiem w jakim stopniu. Musisz patrzyć na wydajność a za zwyczaj te tanie z temu czy aliexpress raczej lipa -
Przez zielony beret · Opublikowano
Witam czy osuszacz do boxa działa? Mam 70x70x160 i problemy z wilgotnością chciałbym taki mały kupić do 100w -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemano ekipa 👊 Na ta chwile mam 40 dzień od flipa i do zakonczenia cylku który ustawilem na 10 tygodni zostalo 31 dni ale coś mi sie wydaje ze max do 3 tygodni bedzie kosa ale to sie jeszcze okaże 😉 Warunki wstawiam na scrinie ale musze przyznać że od kiedy zacząłem suplementację solą epsom dziewczyną wyraznie podbił sie zapach i wysyp trichomów 💪 podaje po 0,25g/l wody oczywiście miesznaka pół na pół z demineralką i ec startowe wychodzi okolo 400ec i tak jak mówiłem wcześniej robie to dlatego ze mam bardzo twarda wode o EC ponad 800. Za jakiś tydzien zabieram sie juz za kielkowanie bowych roslin od Barney's Farms 😉 202608191955-kopia.mp4
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts