-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
No właśnie patrzę i Ciebie i porównuje 😁 bo niewielka różnica w wieku.. Też mi się wydaję że zaczęły od korzeni a później pójdą w górę 🤝 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Na razie budują podstawę na szerokość, pozniej strzela do gory pewnie. Dla porównania u mnie 9 dzień 5 cm od ziemi, nie mam z tego dnia niestety zdecia z profilu A to 16 dzień. Ma juz kolo 15 moze 17 nie mierzyłem jeszcze😄 Mam 2 lampy 100W na 60% 65 cm -
Wszystko jasne i czytelne Troche zawyża oczywiście, tak 5 % mam różnicy między hubem a nawilżaczem. -
Ja mam taki. jest rewelacyjny. W całym mieszkaniu w 2 godziny dzwiga wigotnosc o 10%. Mieszkanie 30 m² Jedyny minus na początku, ma ograniczenie do 70% na automacie. Jak chcesz wiecej to musiz na reczny tryb przejść, ale można czasowo ustawić. Sterownik infinity? Bo taka szata graficzna przynajmniej podobna.😄 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 10.. Temperatura 27,2-27,5 st. Wilgotność 76% Podlanie zakończone. Część dostała po 150 ml a część po 100 ml z dodatkiem bio Grow 1ml/L i obserwacja.. Mutant zaczyna puszczać prelistki ale i tak poniżej nowa zaczyna cisnąć więc albo będzie akcja "kosz" z mutantem albo mały eksperyment 😈 Ale o tym przy następnym poście jeśli wdroże 😂 Chciałem podnieść lampę wyżej bo małe odstępy w międzywęźlach ale jest 64 cm od roślin więc odpuściłem..
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts