tarkosxx Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Mordeczki moje chciałbym prosić o pomoc moja kochana to ak47 automat ma 18 dzień i wygląda tak Tutaj dużo osób ma pełno doświadczenia chętnie się dowiem. Nasiona: Automat AK47 Oświetlenie: CFL 125w 12 500 lumenówFotoperiod: Wzrost 20/4 Box: 40,40,120 Podłoże: Donice: Nawozy:ADVANCED NUTRIENTS GROW Wentylacja Wiatrak z boku u góry wywietrzający Wczoraj zarzuciłem jej nawóz Edytowane 18 Października 2018 przez tarkosxx Cytuj
Bob Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Weź kilka cm wyżej lampę, koncówki listków sie wyciągają ciepło jej na jakiej glebie lecisz ? Cytuj
tarkosxx Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) 19 minut temu, Bob napisał: Weź kilka cm wyżej lampę, koncówki listków sie wyciągają ciepło jej na jakiej glebie lecisz ? Mordko kupiłem glebę z ogrodnika na P coś było do wzrostu i kwitnienia Właśnie wczoraj ją podniosłem Jak myslisz jeszcze wyżej niż teraz ? Edytowane 18 Października 2018 przez tarkosxx Cytuj
Bob Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Masz tylko jeden wiatrak ten co napisałeś ? W boxie musi byc wymiana powietrza. Kilka cm wyżej musisz obserwować po roślince. Co to za gleba jest ? Bo jak do wzrostu i kwitnienia to moze miec nawozy w sobie i nie musisz narazie nic jej dawac Cytuj
tarkosxx Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 Tak jest wiatrak u góry wywalający powietrze a na dole obok roślinki drugi który daje świeże. Gleba jest z POKONU przypomniało mi się Cytuj
fazawzrostu Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 38 minut temu, tarkosxx napisał: Tak jest wiatrak u góry wywalający powietrze a na dole obok roślinki drugi który daje świeże. Gleba jest z POKONU przypomniało mi się Ta gleba POKONUje growerow haha, nie mam nic konkretnego do powiedzenia, lej sama woda na razie i zobaczymy momoze za duzo podales nawozu? Cytuj
tarkosxx Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) 4 godziny temu, fazawzrostu napisał: Ta gleba POKONUje growerow haha, nie mam nic konkretnego do powiedzenia, lej sama woda na razie i zobaczymy momoze za duzo podales nawozu? Mordo to jest moja pierwsza roślinka jak każdy zaczynał i się grzecznie zapytałem czy ktoś pomoże bo jesteście ogarnięci Właśnie wczoraj dałem nawóz 1 raz i dałem 5ml na litr wody Edytowane 18 Października 2018 przez tarkosxx Cytuj
Pomidorek Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Masz mocno nawożoną ziemie, odpuść nawozy... jaką wodą podlewasz? karamzyt zmienia ph z tego co czytałem... jak będziesz następnym razem podlewał to sprawdz jakie ph wody Cytuj
tarkosxx Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 3 minuty temu, Pomidorek napisał: Masz mocno nawożoną ziemie, odpuść nawozy... jaką wodą podlewasz? karamzyt zmienia ph z tego co czytałem... jak będziesz następnym razem podlewał to sprawdz jakie ph wody Woda to z lidla ale sprawdzałem ph wody to odpowiednia Dałem żarówkę wyżej zobaczymy co będzie Może karzeł będzie i co wtedy... Cytuj
Recommended Posts