Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Jaka jest karencja na Pennoceb 80 wp? Dla MJ?

Recommended Posts

Opublikowano
Cytat

3. OKRES OD OSTATNIEGO ZASTOSOWANIA ŚRODKA DO DNIA ZBIORU ROŚLINY UPRAWNEJ (okres karencji) Jabłka – 14 dni Ziemniak – 14 dni Pomidor – 4 dni Cebula – 14 dni

OKRES KARENCJI (okres od dnia ostatniego zabiegu do dnia zbioru i przeznaczenia do konsumpcji): - 14 dni, ogórek, pomidor - 4 dni, porzeczki - 28 dni, zboża - 42 dni, rośliny zielarskie - 30 dni. OKRES PREWENCJI DLA PSZCZÓŁ, LUDZI I ZWIERZĄT (okres zapobiegający zatruciu): NIE DOTYCZY.

----------------------------------

To ile w końcu karencja dla trawy? 14 dni czy 30 dni?

I teraz tak mam automaty w 55 dniu. Psiknąłem 2 dni temu. Jeżeli karencja byłaby np. 30 dni to mam takie pytanie. Jeżeli 60 day grapefruit będzie miał już powiedzmy 80-85 dni i nie ma ch**a trzeba ciąć, żeby nie przejrzał to czy po harveście mogę poświęcić te 2 tyg na suszenie i będzie ono wchodzić w wykonanie tego czasu karencji? Czy karencje należy przeczekać kiedy roślina jest w ziemi i czekać z harvestem aż do końca karencji? Czy np. ten tydzień karencji może obejmować topy w trakcie suszenia?

Opublikowano
23 godziny temu, rudykonfident napisał:

OKRES OD OSTATNIEGO ZASTOSOWANIA ŚRODKA DO DNIA ZBIORU ROŚLINY UPRAWNEJ (okres karencji)

23 godziny temu, rudykonfident napisał:

Czy karencje należy przeczekać kiedy roślina jest w ziemi i czekać z harvestem aż do końca karencji?

tak :) 

Podczas suszenia i curringu chemia zostaje, więc lepiej czekaj...