kampan Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Dzien 41 Indukcja 7 Flow 1 Nie zagladalem do nich przez 4 dni. Dzis zobaczylem wloski. Urosly znacznie od ostatniej wizyty. A tak wygladaly 4 dni temu O 6.08.2018 o 18:42, Pasjonista napisał: Tak czy inaczej , zastanawiało mnie to że musisz mało popalać jak zbiory z ostatniego grow maiałyby Wam starczyć na tak długo. Jest moc . Miło popatrzeć jak idzie bezproblemowo !!!! Mam nadzieje ,że u mnie też tak będzie w nowym Grow !! Pozdro Nie no starczylyby na ok poltora miesiaca. Po 5-8g tydzien ja a kobieta ma piatke na poltora tygodnia
Pasjonista Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Kwitna juz , super !!! Ja bym szybko jeszcze ponaginal , pooddginal ile sie da moze siatke oddzielnie na kazdego planta , widac ze duzo odrostow. Panel wymiata przez duze W !!!
Macky Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 21 godzin temu, kampan napisał: Flow 8 raczej 1 te 8 dni to okres indukcji.
kampan Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 5 godzin temu, Vito napisał: raczej 1 te 8 dni to okres indukcji. Aha no to bede tak liczyl. Jak mowie , nie wiem kiedy wyszly. To moze byc rownie dobrze drugi albo trzeci. Zreszta malo zeby dyskutowac.
kampan Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Dzien 43 Indukcja 7 Flow 3 HP 6.2 EC 1.7 Batboost tez juz podany Naginam ile sie da. Trudno bo lodyki grube jak palce. Jutro jade kupic siatke i sprobuje po raz pierwszy scrog. Citi wymiata . Nie mam niestety porownania do HPS/HMS
Pasjonista Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Co tu dużo gadać - airpot na plus , mieszanka kokos- perlit na plus , po dwa blumaty na donice, nawozy od Gold Label , trening fim i toping zrobiony w odpowiednim momencie, do tego Panel ,ktory po fimie zrobił każdy z czterech odrostów jakby był tym głównym !!! Idzie jak u Dobrego w Nft , dajesz tą siatke , będzie co rozprowadzać. Malinowo !!! Ponad stówka z każdej .
Dobry Człowiek Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zdrowizna Będzie się działo
kampan Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Tak na szybko. Siatka jeszcze nie rozłożona bo kuzwa czasu brak. Dziś postaram się to ogarnąć i puszczę fotki. Boje sie ze namiotu braknie przy takim wzroscie. Nawóz w baniaku mi skisnal. Myślę że to przez batboost. Trzeba nim oddzielnie chyba podlewać. Dziś podlalem świeżym roztworem po dwoch dniach suszy. W baniaku rozrobie nowy tyle ze bez batboosta. Kilka godzin później... Nawet zapomniałem posta dać. Tak to wygląda
Pasjonista Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Batboost - też jestem twojego zdania. Zmieścisz sie , za dwa tygodnie wzrost ustanie i będzie trzeba tylko pompować . Zdrowizna !!!
Gucio Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 no panie, na bogato z tymi nawozami :D ladnie sie prezentuje, masz dobra reke do nich
Recommended Posts