-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
Mimosie już brakuje wody, że tak opadła, czy coś innego jej zaczyna dolegać? Minęło dwa dni od podlania. -
Przez piekarz1910 · Opublikowano
Witam forumowiczow 😁 Posiadam growbox marshydro 100x100x180 Lampa marshydro TSW2000 PLAGRON PK13/14 i ph +/- tej samej firmy PURGRUN odzywki mierniki do wody i nailzacze W ostatnim czasie mialem juz pare krzakow z Auto imperium X ponizej wrzuce pare zdjec i prosze o opinie co bylo dobrze co zle, chce posadzic Future #1 w tym zestawie co mam plus doniczke 30x30 wyjdzie cos z tegov? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siema 16i14 dzień Za 2-3 dni glebujemy panny Wczoraj zwiększyłem moc lampy z 40% na 50 % odległość od szczytów 50cm -
Przez ZielonyTabaluga · Opublikowano
A jak z calmagiem? Jest bardzo ważny, pomaga roślinie przyswajać inne jedzonko. -
Przez ZielonyTabaluga · Opublikowano
Dokładnie, to jest cały ten urok. Pierwszą hodowlę najlepiej traktować jako zapoznanie z tematem. Na początku swojej zabawy miałem 9 donic 11l AK47, na 1m2. 😂, na każdej była próbowana inna technika treningu, wyszło mi wtedy jakieś 320g 🥹, a teraz jestem w stanie osiągnąć ów wynik z dwóch sztuk. Więc próbuj, sprawdzaj co Ci się podoba, napewno zrobisz wiele błędów, ale za każdym razem będziesz mądrzejszy. ✌️
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts