Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

White Widow AF, LED 215w

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Mały update pH w normie 6 jeżeli chodzi o liście to tylko te dwa na dole są żółte reszta spoko ładnie rośnie podlałem nawozem i wsadziłem jeszcze jeden wiatrak temperatura spadła do 28°C zdjęcie z przed 2 dni bo nie miałem czasu ogarnąć nowego ale jakieś dodam soon 

PhotoPictureResizer_170909_140823659_crop_376x364.jpg

Edytowane przez Gapo
Opublikowano

na h*j ten nawóz ? Właśnie takie podlewanie nawozami w stanie rzekł bym sadzonki prowadzi później do wszelkich problemów... Taka mała roślinka nic nie potrzebuje... Na samej wodzie rosła by dużo lepiej... Ale to Twój ogródek :) 

Opublikowano

Nie no spoko dzięki za podpowiedź bo ja to noob jeszcze mój pierwszy raz :) jak dziewica hehe mam małe pytanko jak to jest z LED jak daleko powinny być od rośliny w różnych stadiach rozwoju ?

Opublikowano

Led to sa 215w ale pobierają 100w :) hehe ten duży wiatrak to tylko teraz tak stoi bo muszę go do boku przyczepić ale temperatura spadła powietrza

PhotoPictureResizer_170909_140909393-900x1600.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jestem w robocie następne 2 dni ale na wolnym zrobię bo na końcu chce fotorelacja LED zrobić :) czy to spoko że takie ciężkie opadnięte są te liście? 

RE1_1569x1050-784x525.JPG

DSC_2012_1569x1050-784x525.JPG

DSC_2013_1569x1050-784x525.JPG

Edytowane przez Gapo
Słaba pamięć :P
Opublikowano

Dopisz te dane a ułatwią one w szukaniu przyczyny i przerobię ten temat na growlog:

Nasiona: 
Oświetlenie: 
Fotoperiod:
Box: 
Podłoże: 
Donice:
Nawozy: 
Wentylacja: 
Dodatkowe info: 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+