Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Idzie ładnie zdjęcia wrzuce jak wejde na kompa ale naprawde jest dobrze podłoga boksa usunieta roslinka nie miescila sie juz w boksie boks cały czas podnosze co jakis czas do gòry

Edytowane przez powel
Opublikowano

Ogulnie dobrze ale... jeden lisc wrecz spalony, koncowki tez zaczynaja pokazywac przenawozenie. Jak patrze na te listki (ciemna zielen, p[rzynajmniej tak mi sie wydaje) stawiam na N, za duzo azotu lejesz. Jakie nawozu (nadal biohumus i plankton K), ile tego nawozu i jak czesto podlewasz?

Opublikowano

plankton k tylko leje a to ze ten liść spalony to moja wina bo jak byłem w pracy to mi żarówka upadła na rosline (moj błąd) ale masz racje bo jest jedna ciemna a druga jest o wiele jaśniejsza leje 1 łyżeczke planktonu na 1,25l  i leje tym tak co 3-4 dni sprawdzam palcem ziemie . 

Opublikowano

Te nawozy maja za duzo azotu na kwitnienie, wiec widac przenawozenie. Za jakis czas pokaza Ci sie niedobory Mg i Ca bo ilosc azotu zablokowala te skladniki. Wiec wywal te nawozy i jak chcesz zebrac dobry plon to mozesz szukac nawozuw z przewaga P i K. Jak chcesz jeszcze lepszy plon to sie zabezpiecz tez i w Mg i Ca.

Przeplocz porzadnie ta ziemie. Nastepne podlanie sama woda, ok 3-4L wody. Dosc spory blad, powinienes lac woda, nawoz, woda, nawoz, woda. Co3-4 dni to spoko(czasami mozna tez i 5 dni poczekac) ale konopie lubia tez byc przesuszane wiec ja czasami czekam az listki mi zaczynja wiednac :D 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+