-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Kompletnie nic nie rozumiem ale rozumiem że bursztyn to cbd a mleko to thc 😛 -
Przez kolober · Opublikowano
I te foty od dołu faktycznie fajnie wyglądają 👍 -
A poza tym dwie Royal AK zablokowały się a już nie chcę mi się z nimi walczyć a tak poza tym już w drugim namiocie czekają sezonówki i muszę je powoli wstawiać bo to miesiąc minoł jak na Wega lecą a zamiar mam je trzymać na wiega do półtora miesiaca, i już wszystko czeka tylko musi ścinka pójść bo tak to je wstawię ale chyba w kieszeń 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 -
I teraz podlewam je finalpart to jest stary ripen przez jakieś dziesięć dni to jest jakieś 3 podlania i flush i kosa bo to już idzie im dziewiąty tydzień od wykiełkowania. A przy opisie jest napisane że od nasiona do zbiorów zajmuje im 10-12 czyli akurat i do tego chcę żeby pojawiło się więcej bursztynu bo jak na razie to jest 95%mleka i jakieś 5% bursztynu a wolę jak będzie przewaga bursztynu 😅 bardziej wbija w kanapę 🤪 -
Wiesz co z tym dołem to jak chcesz i zdążają się twarde sztuki i możesz zawsze eksperymentować i zawsze jest jakieś ryzyko i jak coś pójdzie nie tak to zawszę jakaś lekcja na przyszłość. A co do tych szczytów to ja bym zrobił to właśnie z dziesięć centymetrów pod topem żeby miał miejsce na regenerację i jak się zrośnie wygięta to żeby była chociaż z 20 cm od lampy bo tak to mija się z celem. I spróbuj na razie z jednym szczytem i zobacz jak mu pójdzie ale myślę że będzie to lepsze jak parzenie szczytów lampą 👍
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts