toffana Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Witam. Moje zapytanko o odmiane O.G. Kush, czy mieliście doświadczenie z ta kalifornijska odmianą, podobno dobrze się nadaje do Scrog. Podajcie kilka fajnych odmian po tą lampe i trening. Nie chce stracic 90dni,
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Czy to jest fotorelacja?jeśli nie to proszę o zakładanie takich tematów w innym dziale.Jesli to fotorelacja to uzupełnij dane jak w regulaminie!
toffana Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Witam. Jaka sprawdzona odmiane polecacie to boxa 60x100x100.? Nie chce umoczyc i pokusic sie na ladne obrazki i stracic 90dni. Myslalem nad o.g. kush. Dobry wybor? czy do scroga bedzie wszystko pasowac? I jeszcze od jakich producentow i sprawdzonych stron.
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Jeśli Scrog to trzeba wziąć pod uwagę wysokość przy twoim boksie,szybkość kwitnienia bo ciężko zamknąć się w 90 dniach oraz to jak roślina produkuje boczne odrosty.To moje typy choć wiele zdań i wiele opini. Sensi Star od Paradise. WW x BB od Female Seeds. Cronic Thunder od Barneya. LSD od Barneya. Co do naszych rodzimych banków to mogę polecić polecane przez forum.
toffana Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Dzieki za pomoc cos na pewno wybiore. I zapraszam do fotorelacji i pewnie bedzie jeszcze sporo pytan z mojej strony
toffana Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Tak jak w temacie, czym najlepiej zmierzyc ph, kiedys zainwestowalem w tani tester i wskazuje ciagle to samo, nie nadaje sie do niczego. Czy warto wydac ktoras stowke na elektroniczny czy moze jakies inne testy w probowkach. Dajcie znac jak mierzycie .... pozdrawiam
Miś Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Ja mierze elektronicznym za niecałe 50 zeta, i śmiga
toffana Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 a dasz jakis namiar na ten tester ??
Recommended Posts