Gość Daro7288 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 2 minuty temu, ZOSTAW napisał: Utnij sobie małego topka przesusz go ze 3-4 dni i przetestuj wtedy będziesz wiedział czy jest ok. dobre, he he... Tera to Ty dał mi pomysła... Tak zrobie... Pozdro Bless
Drwal Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Killerontheroad ty weź człowieku lepiej nic nie pisz, jak masz pisać takie bzdury...
Gość Daro7288 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 2 minuty temu, Drwal napisał: @Killerontheroad ty weź człowieku lepiej nic nie pisz, jak masz pisać takie bzdury... Pitoli tam jo... he he Takiego czego się nie daje czy jak...?? Bo wyczytałem tu gdzieś że można jakoś zapodać wodę z cukrem...????
bart85 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 18 minut temu, Drwal napisał: @Killerontheroad ty weź człowieku lepiej nic nie pisz, jak masz pisać takie bzdury... ktoś musiał mu to napisać
Drwal Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Daro7288 Każdy ma swoje zdanie. Jak chcesz to tak zrób, ale raczej nie spodziewaj się spektakularnych efektów. Ja kiedyś zrobiłem tak w ramach testu i między jedną a drugą nie było żadnej różnicy, także szkoda sobie głowę zawracać. Co do wypowiedzi killerblablabla to chodziło mi o całokształt. Raczej nie słuchaj jego rad... @bart85 musiałem, bo przecież tego się czytać nie da
bart85 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Drwaljestem tego samego zdania w kazdej kwesti Twojej powyzszej wypowiedzi ps. Widziales LST jakie zrobil killer?
Scooby-Doo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @bart85 - sprawność intelektualna tego gościa "KillerCośTam" jest co najmniej wątpliwa.
Drwal Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @bart85 widziałem jeżeli podejść do tego tematu poważnie to ręce opadają (delikatnie mówiąc), ale jeżeli podejdziemy do tego z dystansem to jest beczka śmiechu A najbardziej mnie rozwala jego pewność siebie i przekonanie o słuszności tego, co robi i tego, co mówi ;D
bart85 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Drwal raczej trzeba traktowac to jako powod do usmiechu, a swoje projekty powaznie wydaje mi się, że tak jest zdrowo @Scooby-Doo jedno jest pewne - czytac ze zrozumieniem nie potrafi
Recommended Posts