Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

siemka, moj krzak bardzo puzno jest posadzony dopiero 3 czerwca wydaje mi sie ze na 65 dzien to słabo wyglada chodz jest wysoki jak na automat 100cm  tyle że słabo kwitnie załaczam film na obcinke piszcie co jest grane 

Opublikowano

tylko florovit nawuz do pelargoni zapewnia bujne kwitnienie yyy ziemia tez do pelargoni bo miala 7ph ale czy to zdazy wyrosnac? posadzilem na poczatku czerwca to puzno kiedy harvest w polowie wrzesnia ?

Opublikowano (edytowane)

Nie używaj nawozu do pelargonii bo się otrujesz, używa się nawozów do roślin które można spożywać zostań przy florovicie uniwersalnym lub biohumusie. Co do czasu to myślę że do końca września się wyrobisz. Florovit do pelargonii też może być ale smak będzie okropny i może ci zaszkodzić podrażniając twoje płuca.

Edytowane przez sich
Opublikowano
2 godziny temu, Miś napisał:

Jak patrze na ten hosting, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać :Facepalm: :laugh:

Ja się wyjebałem na plecy i jeszcze się zbieram. :D

Opublikowano

wyluzujcie jestem amatorem i robie to dla rozrywki pierwsza moja uprawa to w sumie jeszcze eksperyment dzięki mordeczko za info o nawozie dzis pozbede sie go i zaczne stosować inny duzo czytałem o platonie k ponoc niezły 

Opublikowano

Nie chodzi o to, że jesteś "amatorem", każdy kiedyś był :) ,ale o to, że wrzucasz filmik z krzakami na yt. Forum na galerię, na którą bezpiecznie można wrzucić zdjęcia.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+